fbpx
 
Un nou scandal în Parlament, marca AUR. George Simion și colegii săi, în birou la Ciolacu: „Eşti un fascist, un nazist” (VIDEO)

Un nou scandal în Parlament, marca AUR. George Simion și colegii săi, în birou la Ciolacu: „Eşti un fascist, un nazist” (VIDEO)


Liderul AUR, George Simion, a intrat, marţi, împreună cu mai mulţi colegi de partid în biroul preşedintelui Camerei, Marcel Ciolacu.

El a cerut să vorbească cu liderul PSD despre interdicţia care a fost decisă recent, prin care parlamentarii AUR care au făcut scandal în plen nu au dreptul decât la 10 secunde de intervenţie la dezbaterea proiectelor de lege.

Parlamentarii AUR s-au certat cu liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, după ce acesta i-a numit „interlopi”, iar unul dintre parlamentarii AUR i-a spus social-democratului: „o să am grijă de dumneata”.

Potrivit News.ro, Alfred Simonis a replicat, numindu-i pe cei de la AUR interlopi, fascişti şi nazişti.

„Vrem să vorbim cu domnul Ciolacu, el este conducătorul acestei instituţii. Am venit să ne programăm. Haideţi să ne înscriem toţi deputaţii”, a spus George Simion, după ce a intrat în biroul liderului PSD.

Preşedintele AUR a vrut să îl întrebe pe preşedintele Camerei de ce s-a aprobat acea sancţiune care le permite să vorbească doar 10 secunde în plen, în urma scandalului recent din plen.

Dacă sindicatele sunt ignorate, să vedem dacă ne ignoră şi pe noi. În faţa sindicaliştilor din învăţământ, domnul Ciolacu se pare că a venit cu ajutoare sociale. Suntem deputaţi, vrem să vorbim cu preşedintele Camerei Deputaţilor, este o solicitare cât se poate de justificată, atâta timp cât se pune pumnul în gură deputaţilor care vor să vorbească pe proiecte de lege mai mult de 10 secunde”, a mai spus Simion.

Simion s-a întâlnit în birou cu liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, cu care a avut un schimb de injurii.

„Ai venit cu interlopii după tine?” a spus Alfred Simonis.

„Care sunt interlopii? Voi v-aţi bătut joc. Dumneavoastră aţi furat din buzunare, în Anglia?”, a replicat George Simion.

Liderul deputaţilor PSD a continuat: „Eşti cunoscut ca un agent sovietic. Nişte infractori, nişte golani”.

Simion, care filma schimbul de replici, a spus despre Alfred Simonis că este „valutist” de meserie.

Unul dintre parlamentarii AUR a intervenit, spunând: ”O să am grijă de dumneata”.

„Auziţi ce spune acest personaj, o să am grijă de dumneata. Cum o să ai domnule grijă de mine? Eşti un fascist, eşti un nazist, dacă vii şi îmi spui mie că ai grijă de mine, ce înseamnă asta?”, a spus Simonis.

„Ia-ţi interlopii şi ieşi afară”, a mai spus Simonis.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31