fbpx
 
Autorul dublei crime din Botoșani a fost prins. Ucigașul este rudă cu victimele: o mamă și fiica sa de 14 ani

Autorul dublei crime din Botoșani a fost prins. Ucigașul este rudă cu victimele: o mamă și fiica sa de 14 ani


După aproape 72 de ore de la dublul omor dintr-o comună din Botoșani, procurorii l-au reținut noaptea trecută pe cel care ar fi comis crimele.

Este vorba despre un bărbat de 37 de ani, rudă cu cele două victime, mamă și fiică. Până la acest moment nu se cunoaște natura relației dintre agresor și victime, însă nu este exclusă o poveste amoroasă, relatează Știrile PRO TV.

În imagini de pe camerele de supraveghere ridicate de polițiști se vede un bărbat deplasându-se cu bicicleta la ora 03.20 dimineața, la aproximativ 800 de metri de locul crimei. Înregistrarea i-a condus pe procurori la un individ în vârstă de 37 de ani din comuna învecinată - Ripiceni. În curtea casei acestuia au descins noaptea trecută polițiștii care au percheziționat locuința.

Valeriu Chihaia, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani: „Au fost identificate o serie de probe care îl plasează la locul și la momentul comiterii faptei. Tânărul s-a abținut din a da declarații. S-au ridicat toate obiectele contondente de la locuința lui care ar fi fost folosite la comiterea faptei. Urmează a fi examinate criminalistic. Este persoana care a fost surprinsă care a apărut în unele imagini surprinse de o cameră de supraveghere. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii actului infracțiunii”.

Bărbatul, care este rudă a celor două victime, a fost reținut pentru omor, ca suspect principal în dubla crimă. Mama și fiica au fost ucise cu brutalitate, în somn, într-o casă din comuna Manoleasa, Botoșani.

Trupurile lor au fost descoperite dimineața de o vecină care a mers să le ducă de mâncare.

Criminalul a încercat să incendieze trupurile, poate pentru a șterge urmele, însă focul nu s-a extins. Vecinii au descoperit că locul fumega ușor.

Valeriu Chihaia, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani: „Respectivele cadavre prezentau multiple leziuni care împreună cu intoxicația cu monoxid de carbon și arsurile suferite au condus la deces".

Femeia plecase de acasă după mai multe scandaluri cu bărbatul. Își luase cu ea și fata de 14 ani și se refugiase în casa unei mătuși din comuna unde locuiesc și părinții ei. Așa că unul dintre suspecții inițiali a fost soțul femeii.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31