fbpx
 
YouTube YouTube

Soția șefului serviciilor secrete ucrainene a fost otrăvită. Cum a ajuns substanța letală în organismul ei


Marianna Budanova, soția lui Kyrylo Budanov, șeful Serviciului de Informații al Apărării din Ucraina (DIU), a fost otrăvită.

Deși a fost otrăvită cu metale grele, conform presei din Ucraina, ea a supraviețuit otărvirii și a fost supusă primei etape de tratament, au anunțat sursele Ukrainska Pravda din cadrul serviciilor de securitate.

„Este adevărat despre soția lui Budanov (că a fost otrăvită). Ea s-a plâns că nu se simte bine, așa că am făcut niște teste și acestea au arătat că a fost otrăvită".

Jurnaliștii ucraineni mai notează că Mariannei Budanova i s-a pus „probabil” otrava în mâncare, dar „în prezent se simte bine, deoarece a trecut de prima etapă a tratamentului”.

„Întrucât soția lui Budanov este destul de micuță și slabă, ea a dezvoltat rapid simptomele. Și alți câțiva angajați au fost confirmați că au fost otrăviți. Sunt doar mai mari-construiți, așa că nu au observat niciun semn; acum primesc tratament", au mai precizat sursele.

Mai mult, Kyrylo Budanov, șeful Serviciului de Informații al Apărării din Ucraina (DIU), a supraviețuit la peste 10 tentative de asasinat.

Budanov a declarat într-un interviu pentru Radio Europa Liberă că soția sa, Marianna, locuiește cu el în biroul său și că cei doi sunt împreună 24 de ore din 24, 7 zile din 7, din motive de securitate.

Budanov a declarat pentru publicația americană The War Zone că Marianna predă la Departamentul de Psihologie Juridică al Academiei Naționale de Afaceri Interne.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30