fbpx
 
Colaj foto: X Colaj foto: X

Un indian s-a deghizat în iubita lui pentru a putea susține un examen de angajare în locul ei. Cum a fost prins


Un bărbat în vârstă de 26 de an a fost arestat după ce s-ar fi dat drept iubita lui pentru a putea susține un examen în locul ei.

A încercat să intre în sala de examen schimbându-și înfățișarea”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Manoj Kumar, pentru Jam Press, scrie New York Post.

Singh a încercat să dea un test în locul iubitei sale Paramjit Kaur, în vârstă de 34 de ani, la școala publică DAV din Kotkapura Punjab, la începutul acestei luni, a relatat Indian Express. Kaur ar fi picat anterior examenul, o condiție prealabilă pentru angajarea în sectorul medical.

Pentru a înșela examinatorii, iubitul sub acoperire și-a ras părul facial, s-a machiat și s-a îmbrăcat în haine de femeie înainte de a intra în sala de examen.

Meticulosul imitator a mers chiar până la a falsifica mai multe documente.

Din nefericire, Singh a picat testul examenul.

Oficialii examenului ar fi devenit suspicioși după ce au observat că fața lui nu se potrivea cu fotografia lui Kaur de pe formularul de înscriere, potrivit inspectorului de poliție din Faridkot, Harjeet Singh.

Ulterior, autoritățile au verificat datele biometrice ale lui Singh și au descoperit că acestea „nu se potriveau cu cele păstrate în evidențe”, a relatat Kumar.

Escrocul a fost ulterior arestat.

De asemenea, poliția a acuzat-o pe Kaur că a conspirat cu prietenul ei, deoarece credeau că acesta nu ar fi reușit să pună în aplicare înșelăciunea fără consimțământul și posibila asistență a acesteia.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31