fbpx
 
Antrenament anulat la Poli Iași după ce un jucător a acuzat o stare de rău

Antrenament anulat la Poli Iași după ce un jucător a acuzat o stare de rău


Tehnicianul echipei de fotbal CSM Poli Iaşi, Mircea Rednic, a anulat antrenamentul programat vineri seară după ce un jucător din lot a acuzat o stare de rău, informează gruparea moldoveană pe contul oficial de Facebook.

„În această după-amiază, unul dintre jucătorii echipei noastre a acuzat o stare generală de rău. În consecinţă, pentru a preîntâmpina orice fel de probleme, antrenorul principal Mircea Rednic a decis anularea şedinţei de pregătire din această seară. În urma rezultatelor investigaţiilor medicale vor fi luate măsuri în consecinţă", se precizează pe site-ul de socializare citat.

Conducerea clubului CSM Poli Iaşi este îngrijorată de faptul că unii dintre jucătorii din lot ar fi putut fi infectaţi cu noul coronavirus în urma meciului cu Dinamo din etapa precedentă.

Echipa de fotbal CSM Poli Iaşi a întâlnit duminică, 12 iulie, în deplasare, formaţia FC Dinamo, într-o partidă încheiată la egalitate, scor 1-1, în etapa a 9-a a play-out-ului Ligii I.

Joi, testările efectuate de lotul echipei de fotbal Dinamo la o clinică privată din Bucureşti au indicat rezultate pozitive la noul coronavirus pentru 6 jucători. Liga Profesionistă de Fotbal a amânat partida restantă Dinamo - Chindia Târgovişte, care trebuia să se dispute joi seara, în etapa a 3-a a play-out-ului Ligii I.

Clubul Dinamo se confruntă pentru a doua oară cu probleme legate de COVID-19 după ce la 11 iunie, cu doar o zi înainte de reluarea campionatului Ligii I, a fost depistat pozitiv unul dintre maseurii echipei. Partida Dinamo - Chindia Târgovişte, care era programată la 12 iunie în cadrul etapei a 3-a a play-out-ului Ligii I, a fost amânată la momentul respectiv pentru 16 iulie. După cazurile de joi, aceasta a fost amânată încă o dată de Liga Profesionistă de Fotbal.

Formaţia alb-roşie mai are un meci amânat, cel cu FC Hermannstadt, din etapa a 4-a, reprogramat de LPF pentru 23 iulie.

De la reluarea campionatului Ligii I, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la angajaţii cluburilor FC Dinamo şi FC Botoşani, ceea ce a dus la suspendarea meciurilor celor două formaţii şi deschiderea unor anchete epidemiologice de către Direcţiile de Sănătate Publică. De asemenea, în Liga a II-a au fost depistate cazuri pozitive la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti şi FC Argeş.

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate patru cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: