fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 19 Decembrie 2023

Decizie fără precedent a unei instanțe judecătorești. Șefa Sindicatului poștașilor din Iași, Elena Bârlescu, a fost condamnată, luna trecută, de Judecătoria Iași, să-i achite daune morale de 2.000 de lei directorului Sucursalei, Radu Ionel Ursanu.

Publicat in Anchete
Zeci de ambulanțe stau la coadă pentru a intra în cele mai mari spitale din Rusia, în timp ce conturi media de presă locală vorbesc despre o misterioasă epidemie care ar fi izbucnit în Moscova.

Publicat in Panorama
Un şofer în vârstă de 36 de ani, din judeţul Iaşi, a fost prins conducând pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti cu 214 km/h, cu 94 km/h peste limita legală, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Publicat in Social
Scene violente au fost surprinse în trafic, la Timişoara, de camera de bord a unui şofer. Un bărbat este luat la bătaie de doi indivizi, chiar în propriul autoturism.

Publicat in Social
Banca Transilvania își suspendă toate operațiunile online în perioada 30 decembrie 2023-2 ianuarie 2024, potrivit unui e-mail de informare trimis marți clienților săi. Practic, în intervalul menționat se vor mai putea face doar plăți cu cardul.

Publicat in Banci
Marti, 19 Decembrie 2023 18:48

Dumitru Buzatu rămâne în arest preventiv

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, rămâne în arest preventiv, a decis marţi Tribunalul Vaslui.

Publicat in Justitie
Uniunea Europeană va extinde cu încă 12 luni plafonarea preţurilor la gaze, ca o protecţie contra unor posibile şocuri ale preţurilor la energie, după ce miniştrii Energiei din UE au sprijinit marţi planul, transmite Reuters.

Publicat in Eveniment
Niciun vis nu este prea mare pentru a fi realizat, atât timp cât crezi suficient de mult în el și te autodepășești ca să devii cea mai bună variantă a ta și niciun cadou nu este prea mare cât să nu încapă în sacul Moșului! Pentru visele tale cele mai îndrăznețe și darurile cele mai voluminoase, ai nevoie de un Moș pe măsură, așa că la Palas ți-am pregătit o surpriză de proporții – „Big Santa, Big Dreams”. Un Moș Crăciun gigant de peste 8 metri înălțime te așteaptă la pasarela dinspre food court, unde poți realiza o ședință foto inedită!

Publicat in Timp Liber
Noua arteră conectează strada Palat cu strada Sf. Andrei şi reprezintă o alternativă pentru şoferii care doresc să ajungă mai uşor pe Splai Bahlui/ Bulevardul Regele Ferdinand I al României sau în cartierul Alexandru cel Bun, susținând strategia administrației locale privind dezvoltarea mobilității urbane la nivelul Iașului. Strada, cu sens unic, are 220 metri lungime şi două benzi de circulaţie. Finalizarea acesteia reprezintă ultima etapă a investiţiilor în valoare de peste 4,5 milioane de euro în infrastructură, incluse în proiectul de regenerare urbană a zonei Sf. Andrei început odată cu Palas Campus. Amenajarea va continua în perioada următoare cu plantarea de arbori maturi, în spațiile dedicate de pe lateralele străzii. În total, strada va fi delimitată de aproximativ 40 de platani și cedri.

Publicat in Administratie Locala
100 de copii proveniți din familii nevoiașe au simțit din plin atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă, bucuria și emoția Crăciunului în cadrul unui eveniment festiv organizat marți, 19 decembrie 2023 la compania Antibiotice. Este vorba de cea de a XI-a ediție a proiectului „Dăruiește din suflet! Fii și tu Mos Crăciun”.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3