fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 21 Decembrie 2023

Potrivit poliției din Praga, bărbatul care a ucis în total 15 persoane era student la Facultatea de Arte. Potrivit informațiilor autorităților, acesta era un premiant, care era descris de colegii săi de clasă ca fiind un tânăr liniștit.

Publicat in Eveniment
Doi români, soț și soție, au fost arestați în Austria după ce au înlocuit bunurile noi din coletele pe care le livrau oamenilor cu vechituri sau produse mai ieftine, a transmis poliția din Austria Superioară, citată de Heute.

Publicat in Panorama
Un tânăr de 21 de ani, din Hunedoara, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a intrat în casa unchiului său, l-a atacat şi i-a retezat mâna dreaptă cu o macetă, agresorul fiind cercetat pentru vătămare corporală şi violare de domiciliu.

Publicat in Social
Managerul Spitalului Colentina, George Mirel Cristescu, a fost condamnat joi de Tribunalul Bucureşti la 3 ani de închisoare cu suspendare, într-un dosar în care este acuzat că a dat o şpagă de 20.000 de euro pentru a fi numit în funcţie.

Publicat in Justitie
Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj - Napoca au efectuat 25 de percheziţii domiciliare într-un dosar de trafic de droguri de risc, de mare risc şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, fiind reţinute şapte persoane, informează, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

Publicat in Justitie
Un copil în vârstă de 12 ani a fost accidentat, joi, de o maşină de poliţie, pe o trecere pentru pietoni situată pe DN 17, în comuna bistriţeană Şieu-Măgheruş, autospeciala aflându-se în misiune, potrivit martorilor de la faţa locului.

Publicat in Social
Un bărbat în vârstă de 44 de ani din localitatea Vama a decedat, joi, după explozia centralei pe lemne cu care îşi încălzea locuinţa, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

Publicat in Moldova
Poliția cehă a anunțat, joi, că un incident armat s-a produs la o universitate din centrul orașului Praga și că există oameni morți și răniți.

Publicat in Eveniment
Tribunalul Suceava a dispus arestarea pentru 30 de zile a primarului comunei Drăguşeni din judeţul Botoşani, Eugen Nechita, acuzat de trafic de influenţă.

Publicat in Justitie
Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a anunţat că alţi şase fugari au fost aduşi din străinătate, pentru a-şi executa pedepsele în închisorile din România.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3