fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 28 Decembrie 2023

Tânăra avea 17 ani și s-a lăsat agățată pe internet

S-a dus acasă la bărbat, iar după 3 zile a spus că a fost violată și a cerut 100.000 de euro daune morale

Procurorii au constatat că tânăra făcuse „live”-uri pe Facebook în locuința bărbatului și părea foarte veselă, deși a spus că a fost sechestrată

Tânărul are brațele amputate și n-ar fi putut să o imobilizeze pe fată ca s-o oblige să întrețină relații sexuale


Publicat in Anchete
După ce premierul Marcel Ciolacu a anunțat triumfalist acordul pentru aderarea României la Schengen în 2024, Viena a readus autoritățile de la București cu picioarele pe pământ.

Publicat in Guvern
Într-un context general care stârnește întrebări cu privire la integritatea și transparența administrației locale, la Primăria Gorban, sub conducerea viceprimarului cu atribuții de primar, Isari Ștefan-Silviu, se conturează un scandal ce vizează achizițiile publice derulate de această instituție. Din luna iulie 2023, instituția a efectuat mai multe achiziții de servicii de consultanță în domeniul achizițiilor publice, atribuind cu dedicație contracte în valoare de 48.000 lei către firma REGIONAL ERM CONSULTING SRL, chiar și în condițiile în care instituția are angajat personal de specialitate cu funcția de consilier achiziții publice.

Publicat in Politica Locala
Forţele Democratice Siriene (FDS), dominate de kurzi, anunţă joi că l-au ucis, într-un atac, cu susţinerea coaliţiei antijihadiste, pe Abu Obaida al-Iraqi, un lider al grupării Statul Islamic (SI), în tabăra siriană al-Hol, în care se află zeci de mii de deplasaţi, inclusiv rude ale unor jihadişti, relatează AFP.

Publicat in Eveniment
Un robot Tesla, compania deținută de Elon Musk, a atacat un inginer la fabrica din Texas. Incidentul a avut loc în 2021, dar abia acum a ieșit la iveală.

Publicat in Panorama
Britanicii au ales noul „rege” al mașinilor din Regatul Unit. Așadar, potrivit preferințelor lor, Ford Puma, autovehicul produs la Craiova, ocupă primul loc în topul celor mai vândute automobile din teritoriu în 2023.

Publicat in Auto
Apel mai puțin obișnuit la 112, la Botoșani. Un băiețel de cinci ani a cerut ajutor, supărat că mama să l-a lăsat singur în mașină și s-a dus la cumpărături.

Publicat in Moldova
O femeie, mamă a patru copii, a murit tragic în ziua de Crăciun, în timp ce fiicele sale își desfăceau fericiți cadourile în altă cameră, în Brisbane, Australia.

Publicat in Panorama
Un complet de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus definitiv, joi, achitarea fostului premier Victor Ponta şi a fostului senator Dan Şova în dosarul „Rovinari - Turceni".

Publicat in Justitie
Camera Deputaţilor a respins, joi, cele trei proiecte referitoare la autonomia Ţinutului Secuiesc, iniţiate de doi deputaţi afiliaţi UDMR.

Publicat in Parlament
Pagina 1 din 3