fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 04 Februarie 2024

Secretara lui Mihai Chirica este plătită cu 2.000 de euro net/lună. Șeful îi dă un spor de 40% în mod fraudulos. Soțul ei lucrează tot în Primărie

Gabriel Harabagiu, fostul viceprimar, ia spor de 20% deși n-are nicio atribuție în derularea proiectelor europene. Are mai multe dosare penale alături de primar

Vasile Tiron este plătit cu 16.000 de lei net/lună, luând un spor de 40%! Este inculpat în Dosarul Revelionul, unde a scos castanele din foc în locul lui Chirica. Sporul lui Tiron este fraudulos, prestațiile sunt fictive

Traducătoarea lui Mihai Chirica este plătită cu 14.500 de lei net/lună! Și-a adus și cumnata în Primărie

Toate pilele din PNL, cumătrii și finii primarului au fost angajate în Primărie și iau sporuri

Salariile nete de 10.000 de lei au devenit o banalitate. 650 de oameni consumă lunar un buget de 1,7 milioane de euro, adică o medie de 2.600 euro brut/angajat

REPORTER a dezvăluit în ultimele două săptămâni că primarul a semnat personal sporuri pentru proiecte europene care au fost reziliate și anulate. Funcționarii au continuat să fie plătiți fraudulos, pentru a rămâne loiali

Cei mai bine plătiți din Primărie sunt inculpați în dosarele DNA și DIICOT din ultimii ani


Publicat in Anchete
Un angajat al unei companii din Hong Kong a făcut plăți de 34 de milioane de dolari după ce escrocii l-au păcălit printr-un deepfake care a recreat imaginea falsă a șefului său. Acesta i-a cerut, înconjurat de angajați, de asemenea, falși, să facă plata.

Publicat in Panorama
O femeie a fost decapitată de tren duminică, la intrarea în staţia CFR Barboşi din judeţul Galaţi, informează ISU Galaţi.

Publicat in Social
Liderul filialei din Suceava a Partidului S.O.S. România, Andrei Necşulescu, a fost scos cu forţa de jandarmi din mulţimea care participa, duminică, la un miting împotriva extremismului organizat în centrul municipiului Suceava de preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Gheorghe Flutur.

Publicat in Moldova
DNA a clasat dosarul lui Ion Mocioalcă, baronul local de Caraș Severin, cu patru zile înainte ca acesta să fie numit de Parlament în funcția de vicepreședinte al Curții de Conturi (CC).

Publicat in Justitie
Poliţiştii de frontieră din vama Sculeni efectuează cercetări în privinţa unui tânăr cu cetățenie română și Republica Moldova asupra căruia au descoperit 317 bucăți de comprimate și flacoane care conţineau substanțe dopante de risc incluse în lista substanţelor interzise prevăzută în Legea 104/2008, ce urmau a fi introduse ilegal în ţară.

Publicat in Social
Actorul Marius Manole a ajuns la spital, spunând că în timpul spectacolului „Repetiție pentru o lume mai bună” de sâmbătă seară, de la Teatrul Național din București, a avut loc „un accident nedorit”.

Publicat in Social
Un cutremur slab cu magnitudinea 3,3 s-a produs duminică, la ora 11:53, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Publicat in Social
Trupele ruse au suferit o lovitură dezastruoasă pe frontul din Donețk, în estul Ucrainei, unde o coloană întreagă, formată din 11 tancuri și vehicule blindate, a fost prinsă într-o ambuscadă și distrusă în totalitate. Întreaga secvență a fost filmată din dronă și surprinde haosul care s-a instalat în rândul soldaților ruși, care nu au găsit nicio ieșire.

Publicat in Panorama
Poliţiştii de frontieră din Aeroportul Henri Coandă, împreună cu lucrători vamali, au descoperit, ascunse în bagajul de mână al unei femei, aproximativ 19 kg bijuterii din metal alb, presupus a fi argint, pe care persoana a încercat să le introducă ilegal în țară.

Publicat in Social
Pagina 1 din 2