fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 12 Martie 2024

Luna trecută, nepoata unui fost șef al SRI a încercat să mintă instanța de judecată în tentativa de a scăpa de controlul judiciar

Ioana Timofte, pusă sub acuzare pentru un jaf epocal din bani publici într-o instituție de stat pe care o conducea, a cerut revocarea deciziei deoarece ar urma să lucreze la Huawei pentru a obține bani cu care să-și crească copilul

„Situaţia mea şi a familiei mele este una care se apropie de disperare. În ultimele 8 luni am trăit din economii şi din pensia mamei de 3.700 lei”, a susținut Timofte

Judecătorii au așteptat în zadar vreo dovadă legată de locul de muncă de la Huawei și i-au respins cererea, transmițându-i că poate lucra unde dorește în România chiar dacă se află sub control judiciar

În iunie 2023, Timofte, care avea un salariu de 11.000 de euro pe lună, a uitat să scrie în declarația de avere că, în 2022, a donat mamei sale un penthouse din București în valoare de 500.000 de euro. Tot în 2022, ea i-a mai donat mamei sale două case și două terenuri intravilane


Publicat in Anchete
Turcia, a doua cea mai mare armată din NATO după SUA, îl susține pe Klaus Iohannis pentru șefia Alianței, susține DW, potrivit căreia România va fi în mod sigur sprijinită și de vecinii Ungaria și Bulgaria, dar și de restul fostelor state sovietice.

Publicat in Presedintie
Cei trei adolescenți din Sibiu, care au ucis în bătaie un om al străzii, doar ca sa-și alunge plictiseala, au fost condamnați după un proces care a durat doar o lună.

Publicat in Justitie
Poliţiştii din Ilfov au deschis un dosar penal pentru cruzimi faţă de animale, după ce au găsit mai mulţi câini şi o pisică într-un apartament din Bragadiru. Mirosul insuportabil şi gălăgia i-au făcut pe vecini să sune la 112.

Publicat in Social
Un filmuleț postat pe YouTube de către un ultilizator care își zice MrAgentFBI arată un tren tractat de o locomotivă CFR Marfă care transportă câteva zeci de lansatoare de rachete și se îndreaptă spre granița cu Ucraina.

Publicat in Social
Un avion cu 240 de pasageri la bord a aterizat din motive medicale la București, după ce unui călător i s-a făcut rău. Aeronava, un Boeing 787 Dreamliner al companiei poloneze LOT, decolase din New Delhi către Varșovia.

Publicat in Social
Poliţia a anunţat marţi că a arestat 55 de persoane suspectate de legături cu mafia siciliană, în cadrul unei ample operaţiuni împotriva crimei organizate, transmite dpa.

Publicat in Eveniment
Curtea de Apel Bucureşti a dispus marţi amânarea extrădării fraţilor Andrew şi Tristan Tate în Marea Britanie până la soluţionarea dosarului în care au fost trimişi în judecată în România, judecătorii stabilind ca ei să fie puşi în libertate.

Publicat in Justitie
Primarul comunei prahovene Bălţeşti, Radu Ion, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte că, în ultimii şase ani, a dispus efectuarea unor plăţi din bani publici în valoare de aproape 2,5 milioane lei către firme pe care le administra în fapt.

Publicat in Justitie
Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi că a decis să intre în competiţie pentru funcţia de secretar general al Alianţei Nord-Atlantice.

Publicat in Presedintie
Pagina 1 din 4