fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 18 Martie 2024

Unul dintre cei mai cunoscuți activiști civici din România îl cheamă la bară pe un procuror de la serviciul din Iași al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT). Cristian-Mihai Dide cere unui complet de la Judecătoria Iași să îl oblige pe procurorul Vasile Airinei la plata unor daune morale de 15.000 de lei, în cauză fiind citat și Consiliul Național pentru Combatarea Discriminării. Cu ajutorul Consiliului, Dide dorește să demonstreze că Airinei l-a discriminat în 2022, atunci când l-a trimis în judecată pentru trafic de droguri.

Publicat in Anchete
Profesorul Tudorel Toader a pierdut alegerile pentru funcţia de rector al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, el fiind învins în turul doi, la o diferenţă de peste 250 de voturi de Liviu Maha, profesor de economie.

Publicat in Educatie
Coaliţia de guvernare a decis luni seară candidaturi comune PSD-PNL la Primăria Generală, primăriile de sectoare dar şi CGMB şi consiliile locale de sectoare. Medicul Cătălin Cîrstoiu, directorul Spitalului Universitar, ar fi principala opţiune, potrivit unor surse politice citate de Digi24. Nicolae Ciucă, președintele PNL, a declarat că medicul Cătălin Cîrstoiu are „un anumit grad de notorietate” în sondajele comandate în coaliție.

Publicat in Administratie Locala
Un român stabilit în Spania și-a omorât cele două fiice, în vârstă de doi și patru ani, și apoi s-a sinucis. A fost deschisă o anchetă, existând suspiciuni de otrăvire.

Publicat in Eveniment
Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost găsit mort într-un camion ieşit în afara părţii carosabile, pe raza localităţii Dorna Candrenilor, au anunţat, luni, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

Publicat in Moldova
O femeie din Buzău, în vârstă de 42 de ani, a sărit de la etajul patru al blocului în care locuiește pentru a scăpa de concubinul agresor.

Publicat in Social
Cel mai temut criminal în serie, care a îngrozit Argeșul la sfârșitul anilor '90, poate ieși din închisoare, deși a fost codamnat la detenție pe viață.  

Publicat in Justitie
Un poliţist în vârstă de 39 ani, din cadrul Biroului Rutier Roman, s-a sinucis, luni după-amiază, cu arma din dotare, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

Publicat in Social
Senatorul Florian Bodog i-a acordat prim-ajutor unui coleg deputat luni, în timpul zborului companiei Tarom de la Oradea la Bucureşti, efectuând manevre pentru a-l ajuta să respire.

Publicat in Social
Copilul de 2 ani care a dispărut în cursul după-amiezii de duminică şi care a fost căutat de peste 200 de forţe de ordine din cadrul MAI şi numeroşi voluntari a fost găsit în viaţă.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3