fbpx
 

Advertorial

Decizii la vedere, acces la informații. USR Fântânele susține transparența și dialogul în administrație

Nicio administrație locală nu se poate apropia de cetățeni fără o comunicare onestă și permanentă. Consilierii USR Fântânele, încă de la preluarea mandatelor, sunt în contact cu locuitorii comunei și, în urma dialogului, au avut grijă ca solicitările acestora să ajungă pe ordinea de zi a Consiliului Local (CL), acolo unde se iau deciziile importante pentru întreaga comunitate.

PSD: Educația, o prioritate pentru social-democrații ieșeni!

Organizația Femeilor Social Democrate (OFSD) din județul Iași, în coordonarea doamnei Genoveva Aurelia Farcaș, a organizat la Casa de Cultură ”Mihai Ursachi”, prima ediție a evenimentului „Dascăli de vocație”, în semn de recunoaștere și prețuire a cadrelor didactice pensionare din județul Iași, care și-au dedicat întreaga activitate profesională școlii și generațiilor de elevi, în spiritul profesionalismului, dăruirii și al valorilor autentice.

,,Noaptea Cercetătorilor”, ,,Retro Parada Toamnei”, ,,Wedding Days” şi competiţie canină, la Palas, în ultimul weekend din septembrie!

,,Noaptea Cercetătorilor” este momentul oportun pentru a te bucura de o seară de învățare și descoperire în parcul Palas, care va fi ,,scena” unor experimente ce aduc știința mai aproape de oameni, într-un mod accesibil și antrenant. Duminică, Clubul Retromobil va face cunoscută povestea celor 40 de autovehicule istorice, într-o atmosferă animată de parfumul epocilor trecute. Seria de evenimente este completată de o competiţie canină unde cele mai frumoase exemplare canine din 80 de rase vor fi premiate, și de ,,Wedding Days”, târgul dedicat celor care își planifică nunta de poveste.

Monica Berescu (USR): PSD scumpește casele și apartamentele românilor mărind cu 80% TVA-ul pentru locuințele noi

În timp ce baronii PSD iau șpăgi de sute de mii de euro, românii sunt obligați să plătească taxe și impozite mai mari doar pentru a acoperi foamea de bani a caracatiței politice. Noile măsuri fiscale asumate de Guvernul Ciolacu înseamnă creșteri de prețuri în prag de iarnă.

Apartamentele Duplex atrag tot mai mulți adepți. Care sunt avantajele lor și cu ce se diferențiază

În căutarea căminului perfect, departe de zgomotul și agitația orașului, dar totuși aproape de birou, școală, centre comerciale și servicii esențiale, tot mai mulți oameni își găsesc liniștea și confortul în apartamentele tip duplex situate în cartiere rezidențiale noi. Acestea oferă un mod de viață echilibrat, combinând eleganța cu utilitatea.

Maricel Popa (PSD) / Bilanț rușinos: Penalul Costel „Tablă” Alexe, cel mai slab președinte din istoria Consiliului Județean Iași!

Zilele acestea, s-au împlinit trei ani de când liberalul Costel Alexe și gașca lui au preluat conducerea Consiliului Județean Iași. Trei ani negri în care marile proiecte necesare comunității au bătut pasul pe loc. Nu doar că n-a pornit lucrări noi, dar chiar și investițiile pe care Alexe le-a preluat de la fosta administrație PSD au înaintat greu, iar în cazul unora amenajările au fost de slabă calitate.

PSD Iași / Cartea neagră a guvernării locale PNL: trei ani de NIMIC la Iași!

După 3 ani de administrație județeană penelistă, președintele social-democraților ieșeni Bogdan Cojocaru face o radiografie obiectivă asupra situației din județ punctând faptul că majoritatea proiectelor aflate acum în derulare au fost demarate sau finanțate sub administrația social-democrată de la Consiliul Județean Iași.

Primul eveniment Mall Auto organizat cu ajutorul inteligenței artificiale: Back to School - Viitorul te așteaptă

Casa Auto, cel mai prestigios dealer auto din Iași, anunță a treia ediție a evenimentului "Back to School: Viitorul te așteaptă. Pasionații de automobile și tehnologie, de la cel mai mic la cel mai mare, vor avea la dispoziție trei zile – 28-29-30 septembrie între orele 10:00 si 20:00 – să exploreze cele mai recente inovații în domeniul siguranței și tehnologiei auto. Zeci de mașini din portofoliul Mall Auto vor fi disponibile în locația din șos. Păcurari, nr. 177.

Hype Palas: nou concept de divertisment în lumea jocurilor arcade interactive, în premieră în România

Joacă, distracţie şi aventură, din octombrie, în noua destinaţie de entertainment Hype Palas. Grupul Kiddo, companie specializată în dezvoltarea de centre de joacă pentru copii şi tineri, va introduce, în ansamblul mixt Palas Iaşi, un concept de divertisment în premieră în Romania, care va revoluționa scena de entertainment activ.

Victorie USR în Consiliul Local. Parcare pentru biciclete pentru copiii din comuna Fântânele

Consilierii locali USR Fântânele au obținut validare pentru amenajarea unei parcări pentru biciclete în comună, prin proiectul depus în Consiliul Local. Chiar și din opoziție, cei doi consilieri USR, Ovidiu Bădulescu și Constantin Ursu au reușit să treacă proiectul și în prezent, copiii pot veni la școală cu bicicleta, având un loc sigur, unde să le lase până la sfârșitul orelor.

Pagina 1 din 23

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31