fbpx
 
USR: Primarul din Moțca, răsfăț în vacanță din banii comunității

USR: Primarul din Moțca, răsfăț în vacanță din banii comunității


S-au instruit între ei, la plajă, din bugetul comunității! Primarul din Moțca și-a luat vacanță în hoteluri selecte, cu toți angajații, pe banii comunei și, în timp ce localitatea bate pasul pe loc sau are parte de investiții jalnice, edilul PSD și-a făcut capriciile la malul mării, la Sovata și la Băile Felix.

„Formarea profesională" la umbreluțe a domnului Constantin Serioja Hobincă și a funcționarilor din subordine s-a întâmplat la Mamaia, la Olimp, unde alesul a cumpărat cazări luxoase de patru stele în numele Consiliului Local, deși, este clar, comuna Moțca nu are niciun beneficiu de pe urma excursiilor de lux ale primarului.

Edilul PSD s-a mai „perfecționat" și la Băile Felix și la Sovata, tot cu grupul, factura nefiind o grijă pentru el, când, de fapt, o plătesc cetățenii, cu punctualitate.

Concediul prelungit al lui Constantin Serioja Hobincă a costat peste 29.000 de lei, adică vreo 6000 de euro pentru pachete turistice, unde, chipurile, s-a dus "la pregătire". În realitate, primarul acesta care acționează în detrimentul localnicilor a meditat liniștit în sejururile sale gratuite, că doar și le-a făcut cadou, la cât de bun este el, și cât de bine a păcalit cetățenii că merge în scop profesional.

Documentul existent pe Platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP) arată concret care este prețul „perfecționării" primarului din Moțca și cum au plătit, de fapt, localnicii distracția edilului care nu a făcut decât să mascheze plimbările sale și ale funcționarilor cu un training inexistent.

S-a întrebat cineva câți copiii din Comuna Moțca se culcă flămânzi? Câți părinți nu-și permit să-și susțină copiii în școli și abandonează studiile? Câți copii n-au atins apa mării nici măcar cu un deget? Sau câți copii premianți nu-și permit să urce măcar în trenul către mare? Câte luni trebuie să pună un părinte bani deoparte ca să-și permită o vacanță la mare? Că părinții plătesc dări, taxe și impozite și poate n-au mai avut un concediu de ani de zile, sau poate chiar niciodată!

S-a gândit domnul primar să organizeze o tabără pentru copiii din comună dacă tot erau bani la buget?

USR Moțca condamnă acest comportament egoist, greșit și minciunile unui primar care vrea să devină expert în furt, nu un ales demn de încredere.

Să folosești banii tuturor și să minți că ai plecat să studiezi cum să fii un manager și un gospodar mai bun este revoltător și oamenii trebuie să distingă îndată minciuna.

USR Moțca e pregătită să fie o alternativă sănătoasă pentru Primărie în 2024, ca nimeni să nu se mai închine corupților și hoților.

Suntem pregătiți să spunem stop acestor comportamente de baroni care în loc să ajute comunitatea, o bagă treptat în faliment pentru binele personal.

Oricând, cu plăcere, factura pentru concediul sub acoperire, o putem înrăma pentru a fi expusă pe holurile Primăriei. Să știe toți care este prețul unei administrații dezastru.

USR Moțca

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31