fbpx
 
Parteneriat consolidat de PSD Iași pentru Consiliul Județean!

Parteneriat consolidat de PSD Iași pentru Consiliul Județean!


Alți 3 primari și 22 de consilieri locali PNL din județul Iași vor candida la alegerile locale pe listele Partidului Social Democrat.

Social-democrații își propun formarea unui parteneriat cu toți cei care doresc la Consiliul Județean o administrație modernă, orientată spre rezultate și fapte concrete. Cei trei edili, alături de echipele lor de consilieri locali, reprezintă comunitățile de la Balș (Constantin Golduț), Valea Seacă (Neculai Miron) și Brăești (Vasile Butnaru).

Îi primim cu drag în familia noastră pentru că sunt toți oameni de ispravă, care reprezintă cu cinste și determinare comunitățile din care fac parte. Sunt oameni cu viziune, care au realizări și proiecte implementate și care văd în parteneriatul cu PSD o șansă în plus de continuare, în mod stabil și coerent, a procesului de modernizare în comunitățile din județ.

Politicile de înavuțire pentru familie și camarila de partid se pare că nu mai au trecere în rândurile ieșenilor. În plus, multiplele dosare penale în care este anchetat Costel Alexe au determinat o nouă serie de edili să se apropie de echipa social-democrată.

Îi așteptăm lângă noi pe toți cei care cred că se poate face administrație și politică fără dosare penale, fără șmecherie și fără promisiuni deșarte. Îmi doresc să vorbim cât mai curând la Iași despre o clasă politică în care pe primul loc să fie așteptările ieșenilor și munca în beneficiul comunității” a declarat Bogdan COJOCARU, președintele PSD Iași.

PSD Iași s-a mai întărit până acum cu primarii comunelor Gropnița (Ionel Oneaga), Dobrovăț (Cătălin Martinuș), Gorban (Silviu Isari), Mircești (Leon Bălteanu), viceprimarul comunei Lespezi (Lucian Marcu), echipei urmând a i se mai alătura în următoarea perioadă și alți administratori de comunități locale din județ.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31