fbpx
 
PSD Iași: Disperarea celei mai penale filiale PNL din România

PSD Iași: Disperarea celei mai penale filiale PNL din România


Ipocrizia penelistă nu are limite. Președintele Consiliului Județean, liberalul Costel Alexe, este trimis în judecată de procurorii anticorupție în două dosare pentru luare de mită și abuz în serviciu. Primarul liberal al municipiului Iași este cercetat la rândul lui pentru multe fapte penale. În loc să se preocupe de ieșeni, de proiectele județului, liberalii se ascund de oameni în spatele comunicatelor de presă.

Mai mult, PNL este partidul care a transformat funcția de prefect dintr-una apolitică într-una eminamente politică. Prefecții nu mai sunt înalți funcționari publici, ei având acum rang de secretar de stat, modificarea fiind realizată de o guvernare din care a făcut parte PNL. Așa că prefecții sunt acum oameni politici, iar în țară există un număr mare de prefecți care și-au anunțat candidatura la alegerile locale, precum prefectul PNL din Argeș, anunțat candidat la șefia CJ Argeș, prefectul PNL din Gorj, candidat la Primăria Târgu Jiu, prefectul PNL din Olt, candidat la Primăria Slatina, prefectul PNL din Hunedoara, candidat la șefia CJ Hunedoara.

Ce fac liberalii acum nu arată decât nivelul de disperare la care au ajuns. Este evident și pentru ei că ieșenii s-au săturat de scandaluri de corupție, de politicieni care se gândesc doar la ei și la interesele apropiaților lor, s-au săturat de promisiuni și machete. „În ceea ce mă privește, voi respecta legea în litera și spiritul ei, așa cum am făcut și la conducerea Ministerului Comunicațiilor, la conducerea Instituției Prefectului sau când am activat în mediul privat. Acționez în condiții de transparență, legalitate și integritate. Cei de la PNL Iași cred că toți sunt ca ei, corupți și penali. Activitatea mea demonstrează exact contrariul. Ieșenii vor avea de ales în iunie între integritate și corupție. De aceea, frica liberalilor este îndreptățită! Un ultim argument: eu, acționând în litera și spiritul legii, sunt considerat incompatibil de PNL. Dar președintele liberal nu-l consideră incompatibil cu funcția publică de președinte al Consiliului Județean Iași pe Costel Alexe, judecat în două dosare penale, acuzat fiind de procurorii DNA de luare de mită, instigare la delapidare și abuz în serviciu”, a declarat Bogdan Cojocaru, președintele PSD Iași.

Concret, într-un dosar Alexe este acuzat că a cerut și a primit mită 22 tone de tablă, iar în dosarul “Școala de Arte”, este acuzat de abuz în serviciu.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31