fbpx
 
Autoexpress Autoexpress

Dacia ironizează BMW. Oferă o ploscă cu apă caldă pentru încălzirea scaunelor


Dacia ia peste picior producătorii auto care oferă scaune încălzite și alte funcții pe bază de abonament, precum BMW, și a decis să ofere clienților, în spirit de glumă, o ploscă cu apă caldă cu care să își încălzească locul la volan.

Oferta constructorului român este valabilă doar în Marea Britanie. Persoanele interesate sunt invitate la trei showroom-uri din Londra, Manchester și Swansea în zilele de 1 și 2 februarie ca să ridice gratuit aceste recipiente, potrivit AutoExpres.

Este practic o ploscă care poate fi umplută cu apă caldă și pe care șoferii o pot pune pune pe scaun ca să îl încălzească înainte de a se urca la volan. Dacia numește aceste sticle cu apă caldă "Heated Seat Saviors".

Mișcarea de marketing gândită de Dacia vine după decizia BMW de a oferi scaune încălzite pe unele dintre modelele sale printr-un abonament care în Marea Britanie costă 15 lire pe lună. Compania germană oferă, de asemenea, și opțiunea de a avea încălzire în volan, pentru 10 zile pe lună.

„Pornirea încălzirii din scaune, un plus la capitolul manevrabilitate, dar și accesul la diverse utilități care te asistă la șofat se numără printre exemplele recente care arată că diverși constructori auto încearcă să obțină bani în plus de la clienți pentru lucruri care sunt deja prezente pe mașinile lor”, se arată în comunicatul Dacia.

Dacia oferă scaune încălzite ca parte a echipării de top de pe modelele Jogger, Duster și Sandero Stepway.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30