fbpx
 

Antrenor nou, aceleași rezultate: Poli Iași mai pierde trei puncte. Eugen Neagoe: „Cred că un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil“ (VIDEO)


Antrenorul echipei CSM Poli Iaşi, Eugen Neagoe, a declarat vineri, la finalul partidei pierdute în deplasare, scor 0-1 (0-0), în faţa formaţiei CFR Cluj, că un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil.

 

„Am fost ultimii doi ani în străinătate, dar am continuat să urmăresc Liga I. A fost o partidă bună, echilibrată. CFR a dominat prima repriză, dar repriza a doua am controlat jocul. Am avut cinci ocazii mari pentru a marca, dar nu am înscris. Am luat gol dintr-o fază fixă. Cred că un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil. Ne-am dorit foarte mult să plecăm neînvinşi. Ne dorim să jucăm mai ofensiv. Ne dorim să marcăm, să câştigăm“, a spus Eugen Neagoe.

 

Tehnicianul formaţiei ieşene a mai precizat că jucătorii s-au pregătit foarte bine, în ciuda situaţiei financiare: „Nu este problema mea situaţia financiară. În această săptămână, băieţii s-au prezentat foarte bine la antrenamente. Au avut o atitudine corectă şi cred că asta s-a văzut. Mi-aş dori să intrăm în play-off, dar trebuie să fim realişti şi să luăm lucrurile meci cu meci. Cel mai important meci pentru noi este cel de duminică, de pe teren propriu, cu FC Voluntari.“

 

 

La rândul său, atacantul lui Poli, Andrei Cristea, a declarat vineri, la finalul partidei că gruparea ieşeană a ratat prea mult.

 

„Cred că am întâlnit o echipă bună, dar înfrângerea este înfrângere. Nu am reuşit să înscriem. Am avut ocazii. E greu să scoţi punct când nu înscrii. Trebuie să uităm repede această partidă şi să pregătim mai bine partida cu FC Voluntari. Pentru noi a fost o perioadă mai agitată, pe care trebuie să o uităm cât mai repede. Important este ceea ce vom face de acum înainte. Trebuie să ne adunăm şi să câştigăm acasă. Nu vreau să vorbesc despre problemele financiare. Noi trebuie să ne gândim doar la fotbal“, a spus Andrei Cristea.

 

 

Atacantul formaţiei ieşene a mai precizat că nu crede că faultul la Larie a fost unul dur: „Îmi cer scuze faţă de Larie. Nu am intenţionat să-l faultez. Am luat cartonaş galben pentru acea intrare. Şi eu am fost faultat de mai multe ori, dar nu am zis nimic. Trebuie să fim bărbaţi şi să jucăm.“


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31