fbpx
 
Bodea, către PSD Iași: „Profitați de fereastra de oportunitate!”

Bodea, către PSD Iași: „Profitați de fereastra de oportunitate!”


Marius Bodea: „Avem în fruntea oraşului doi oameni care trăiesc numai din răfuielile politice, în timp ce Iaşul e izolat de guvernarea PSD. Le cer domnului Chirica şi parlamentarilor PSD responsabili să profite de „fereastea de oportunitate” şi să îi ofere sprijin prim-ministrului Grindeanu ÎN SCHIMBUL alocării de fonduri pentru autostrada Iaşi-Tg. Mureş”

 

„De 25 ani, politicienii de la Bucureşti ne servesc circ pentru a ne ţine atenţia ocupată. În tot acest timp, Iaşul şi Regiunea de Nord-Est au rămas izolate, subdezvoltate, fără o cale de acces către vestul României şi Europei. Cred că trebuie să profităm de orice situaţie pentru a recupera acest handicap care ne separă din ce în ce mai abrupt de restul ţării.

 

De aceea, le cer domnului Chirica şi parlamentarilor PSD responsabili să profite de „fereastra de oportunitate” şi să îi ofere sprijin prim-ministrului Grindeanu ÎN SCHIMBUL alocării de fonduri pentru autostrada Iaşi-Tg. Mureş”, arată deputatul liberal Marius Bodea într-o scrisoare deschisă.

 

„Deja prea mult timp regiunea noastră a îndurat umilinţa celor de la Bucureşti, prin alocări derizorii de fonduri. Îi reamintesc domnului Chirica că acelaşi prim-ministru Grindeanu a alocat pentru investiţii în Regiunea de Nord-Est MAI PUŢINI BANI decât a alocat în judeţul baronului Dragnea. Îi reamintesc domnului Chirica că acelaşi prim-ministru Grindeanu a alocat în judeţul său natal, Timiş, peste 800 mil. lei în investiţii în infrastructura de drumuri, pe când Iaşul a primit 0 lei pentru şoseaua de centură a oraşului!

 

Trebuie să  fim pragmatici, să acţionăm pragmatic. Eu voi vota împotriva unei moţiuni dacă prim-ministrul Grindeanu îşi reevaluează atitudinea faţă de Iaşi  şi regiunea noastră!”, mai spune deputatul PNL Marius BODEA.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31