fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 06 Octombrie 2017

Unul dintre cei doi mineri care supraviețuiseră accidentului de joi de la mina Lupeni, tânărul de 24 de ani care fusese transportat la Spitalul Floreasca din Capitală, a murit în această seară.

 


Publicat in Social
Designerul Hervé Leger a murit la vârsta de 60 de ani. El a debutat în lumea modei ca hairstylist, însă încântat de atmosferă a luat decizia să devină designer.

 


Publicat in Moda si stil
Gabriel Oprea a fost audiat, vineri seara, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA). Fostul ministru ar fi fost chemat în dosarul morții polițistului Bogdan Gigină.

 

Fostul ministru Gabriel Oprea a fost audiat, vineri seara, la Direcţia Naţională Anticorupţie. Acesta a fost chemat în dosarul morții polițistului Bogdan Gigină, agentul care a murit după ce a căzut cu motocicleta, în timp ce se afla în dispozitivul care îl însoțea pe Gabriel Oprea.

 


Publicat in Justitie
Consistoriul Mitropolitan din cadrul Mitropoliei Ardealului a dispus „destituirea din slujirea clericală” a lui Cristian Pomohaci, decizia fiind definitivă.

 

„Sarcina preoţiei, cu toate exigenţele ei morale, dogmatice şi canonice, este prea greu de purtat pentru Cristian Pomohaci”, susţin reprezentanţii bisericeşti care afirmă că, astfel, Pomohaci se va putea ocupa de „problemele juridice din instanţele civile, fără implicarea Bisericii”, relatează News.ro.

 

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de către reprezentanţii Mitropoliei Ardealului, cazul fostului preot Cristian Dorin Pomohaci s-a încheiat prin Decizia Sinodului Mitropolitan al Mitropoliei Ardealului, care a aprobat Hotărârea nr. 4 / 5 octombrie 2017 a Consistoriului Mitropolitan.

 


Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au descoperit un paşaport biometric fals, pe care un bărbat din Republica Moldova urma să îl transporte în Anglia, în schimbul unei sume de bani.

 


Publicat in Moldova
Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni - I.T.P.F. Iaşi împreună cu inspectori vamali au descoperit, ascunse într-unul din buzunarele hainei șoferului unui microbuz, trei facturi comerciale falsificate.

 


Publicat in Social
Polițistii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huși au depistat în zona de responsabilitate doi turci care au încercat să intre ilegal, pe jos, prin Punctul de Trecere a Frontierei Albița, în România, deoarece îşi doreau să viziteze municipiul Iaşi dar nu posedau vize.

 


Publicat in Moldova
ANM a emis două avertizări meteo de ploi şi ninsori pentru acest sfârşit de săptămână. Cele mai afectate judeţe sunt cele din sud şi sud-est, iar la munte ninsoarea va fi viscolită. Şi în Capitală vor fi ploi abundente.

 


Publicat in Vremea
Un fotbalist ivorian, Georges Griffiths, a fost împuşcat mortal în timp ce hoţii încercau să-i fure maşina, a anunţat presa locală, citată de L'Equipe.

 


Publicat in Fotbal international
În perioada 9 - 15 octombrie va avea loc a XXVI-a ediție a Sărbătorilor Iașului. În vederea pregătirii acestora, primarul a convocat astăzi, la Palatul Roznovanu, o ședință organizatorică la care au participat, pe lângă reprezentanți ai municipalității, reprezentanți ai Mitropoliei Moldovei și Bucovinei (MMB), Poliției, Jandarmeriei, Poliției Locale, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Direcției de Sănătate Publică și Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

 

„Zona Splai Bahlui o vom folosi pentru parcarea autovehiculelor și autocarelor pelerinilor. Este posibil să folosim chiar și zona șantierului de acolo. Primul grup mai mare de turiști va veni luni, 9 octombrie, în jurul orei 16.00. Pentru protecția pelerinilor am comandat o folie mai groasă pentru culoarul dedicat. Va fi montată pe o lungime de circa 700 de metri. Vom reabilita și spațiile de urgență. Este vorba despre acele module de 12 metri lungime pe care le avem și pe care vrem să le dotăm și cu paturi de garnizoană. Vom renunța la corturile destinate pelerinilor”, au declarat reprezentanții municipalității ieșene.

 


Publicat in Administratie Locala
Pagina 1 din 4