fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 18 Noiembrie 2023

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce şi-ar fi creat un cont pe o platformă de socializare prin intermediul căruia ar fi adus elogii unor organizaţii teroriste din Orientul Mijlociu şi unor lideri ai acestora, cu intenţia de a instiga la săvârşirea unui act de terorism, a informat, sâmbătă, DIICOT.

Publicat in Justitie
Cinci maşini au fost avariate, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un accident care a avut loc într-o intersecţie din Craiova, după ce o şoferiţă din municipiu, aflată sub influenţa alcoolului, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire”.

Publicat in Social
O judecătoare din Colorado i-a permis vineri lui Donald Trump să rămână pe buletinul de vot la alegerile din stat de anul viitor, dar a constatat că ”s-a angajat în insurecţie”, declanşând atacul susţinătorilor săi din 6 ianuarie 2021 asupra Capitoliului SUA, transmite Reuters.

Publicat in Eveniment
Trei minori, doi de 14 ani şi unul de 13 ani, au agresat sexual un alt minor, de 10 ani, l-au lipsit de libertate şi au postat pe o reţea de socializare filmuleţe compromiţătoare, informează, sâmbătă, IPJ Dâmboviţa.

Publicat in Justitie
Bărbatul din Dolj, reținut joi seara și eliberat vineri dimineață, în cazul crimei de la Sibiu, a revenit, seara, acasă.

Publicat in Social
În contextul Săptămânii Mondiale a Conștientizării Antimicrobiene (World Antimicrobial Awarness Week - WAAW) din perioada 18-24 noiembrie 2023, Antibiotice susține inițiativele internaționale și derulează campania de informare „Tratează antibioticele cu grijă pentru un viitor fără grijă!”.

Publicat in Sanatate