fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 21 Noiembrie 2023

Marius Lungu are 59 de ani și imediat după angajare întreba pe forumuri cum se poate pensiona anticipat

În ultimii 7 ani a fost taximetrist la Hârlău dar spune că are studii superioare, licență la „Spiru Haret”

Are un salariu de 3.000 de lei net, care nu mai contează la pierderile de 60.000 de euro/lună ale Spitalului Orășănesc


Publicat in Anchete
Scandal în Parlament chiar și la ședința în care aleșilor li s-a prezentat filmul ororilor pe care Hamas l-a comis în 7 octombrie. Senatorul Diana Șoșoacă a filmat în timpul ședinței secrete, deși era interzis și a făcut scandal pentru că nu este lăsată să vorbească, cu toate că luările de cuvânt nu erau incluse în organizarea ședinței.

Publicat in Parlament
Un caz cutremurător a avut loc în Franța. O femeie în vârstă de 42 de ani a murit în timp ce i se făcea un RMN într-o clinică din Ris-Orangis, Essonne.

Publicat in Panorama
Stimulatorul cardiac sau pacemakerul este un dispozitiv electronic de dimensiuni reduse, care se plasează de obicei la nivelul toracelui, subclavicular. Acesta intervine prin generarea de impulsuri electrice atunci când ritmul cardiac este lent sau există pauze în activitatea cardiacă.

Publicat in Sanatate
Preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă, a fost achitat de Tribunalul Bucureşti într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu şi şantaj.

Publicat in Justitie
Poliţiştii fac cercetări în legătură cu cazul unei femei în vârstă de 74 de ani, din municipiul Giurgiu, care a decedat după ce a căzut de la balconul apartamentului în care locuia, informează, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu.

Publicat in Social
Tribunalul Vaslui a decis, marţi, prelungirea mandatului de arestare preventivă a lui Dumitru Buzatu, cercetat pentru luare de mită, după ce în cursul săptămânii trecute magistratul de drepturi de şi libertăţi luase aceeaşi decizie, trimisă ulterior spre rejudecare de Curtea de Apel Iaşi, cu invocarea unor erori de procedură care ar fi putut conduce la eliberarea fostului lider PSD.

Publicat in Justitie
Ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie au efectuat marţi percheziţii domiciliare în 26 de locaţii, aflate pe raza judeţului Dolj.

Publicat in Justitie
Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a aplicat amenzi de 6,3 milioane de lei unor magazine care fac parte din lanţurile de retail Auchan şi Penny, din întreaga ţară.

Publicat in Social
Tradițional, Black Friday are loc în ultima vineri din luna noiembrie, moment în care se dă și startul cumpărăturilor pentru Crăciun. La Palas respectăm tradiția, iar în acest weekend, ai parte de soldări finale, care ajung și până la 70%. Pentru că este ultimul weekend al lunii, în campanie s-au alăturat și mai multe branduri. Află mai multe accesând catalogul online de pe site-ul Palas!

Publicat in Timp Liber
Pagina 1 din 4