fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 26 Noiembrie 2023

PNL a venit la Putere cu tot familionul după ce a câștigat Consiliul Județean în 2020

Costel Alexe l-a pus pe Vlad Babă director la Școala Populară de Arte, deși n-avea studii, iar soția a fost angajată la Agenția pentru IMM-uri

Totul s-a petrecut fulgerător, în perioada noiembrie-decembrie 2020. Gabriela Babă luase 55 p la scris, dar a primit punctaj maxim la oral

Babă are o casă la Aroneanu, un alt teren extravilan, pe malul lacului, și un apartament în Poitiers

Toate bunurile au dispărut din declarația de avere a soției lui Babă, în 2023, deși apăreau în 2021

La Iași, cine ia Puterea își angajează la stat toate neamurile. Anterior, subprefectul Dolachi își angajase soția la Cadastru. A divorțat, s-a recăsătorit, iar noua nevastă a fost angajată, prin transfer, la APIA


Publicat in Anchete
Cântărețul de muzică populară Vasilică Ceterașu este acuzat că a agresat sexual și fizic o tânără. Aceasta s-a dus direct la poliție. De cealaltă parte, cântărețul a negat totul și a spus că nici măcar nu a fost chemat la audieri.

Publicat in Social
Forțele israeliene au pierdut patru câini special antrenați pentru misiuni în teatrele de luptă, care participă alături de soldați la găsirea de arme, muniții și explozibili, dar și la localizarea teroriștilor sau a ostaticilor. Patrupedele vor avea parte de o ceremonie de înmormântare la unitatea militară din care făceau parte.

Publicat in Panorama
Brigăzile Al-Qassam, aripa armată a mişcării islamiste palestiniene Hamas, au anunţat duminică uciderea a patru dintre comandanţii săi militari în Fâşia Gaza, între care comandantul Brigăzii de Nord din Gaza, Ahmad Al Ghandour, relatează Reurers şi AFP.

Publicat in Eveniment
O şoferiţă din Republica Moldova a pierdut controlul volanului şi a pătruns într-o benzinărie pe raza localităţii ieşene Răducăneni, maşina oprindu-se într-un gard, după ce a trecut în viteză la mică distanţă de pompele de alimentare.

Publicat in Social
O căprioară speriată şi cel mai probabil lovită de o maşină a fost salvată, duminică, de un jandarm care a observat animalul dezorientat pe marginea DN 76, în zona unui viaduct aflat la intrarea în municipiul Brad.

Publicat in Social
Activitatea didactică va fi suspendată luni în judeţele Brăila, Constanţa, Călăraşi, Galaţi şi Tulcea din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, a informat Ministerul Educaţiei.

Publicat in Educatie
Un autobuz s-a răsturnat duminică în localitatea Costeşti, din judeţul Vaslui, fiind activat Planul roşu de intervenţie.

Publicat in Moldova
Şeful serviciilor de informaţii din Coreea de Sud, Kim Kyou-hyun, a demisionat duminică, a informat agenţia de presă Yonhap, pe fondul tensiunilor în creştere cu Coreea de Nord din cauza programelor sale nucleare şi de rachete balistice, relatează AFP.

Publicat in Eveniment
A fost închisă circulația rutieră pe toate drumurile naționale din județul Galați, anunță CNAIR.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 2