fbpx
 

Advertorial

Victorie USR în Consiliul Local. Parcare pentru biciclete pentru copiii din comuna Fântânele

Consilierii locali USR Fântânele au obținut validare pentru amenajarea unei parcări pentru biciclete în comună, prin proiectul depus în Consiliul Local. Chiar și din opoziție, cei doi consilieri USR, Ovidiu Bădulescu și Constantin Ursu au reușit să treacă proiectul și în prezent, copiii pot veni la școală cu bicicleta, având un loc sigur, unde să le lase până la sfârșitul orelor.

Laboratoarele Praxis. Utilitatea tehnicilor de hibridizare „IN SITU” și imunohistochimie în diagnosticul de precizie în cancer

În prezent, cancerul ocupă locul secund pe podiumul bolilor cauzatoare de deces, fiind responsabil de decesul anual a 9,6 milioane oameni la nivel global. Denumirea de cancer (neoplasm, tumoră malignă) cuprinde un număr mare de boli, care iși au originea în acele celule care suferă modificări ce le permit eludarea mecanismelor stricte de control ale proliferării celulare și/sau care sunt capabile să „păcălească” sistemul imunitar al organismului.

Alfabetizarea energetică, pentru o Românie eficientă și sustenabilă. Transfer de cunoștințe și creșterea conștientizării între România și Norvegia

Energia verde nu mai este un concept pentru viitor, ci face parte, deja, din viața noastră prezentă. Reprezintă o realitate curentă. Tehnologiile pentru obținerea de energie regenerabilă se diversifică, sunt mai eficiente și mai accesibile, ca preț, pentru o categorie tot mai mare de oameni și entități juridice.

PSD Iași: Susținem construirea Institutului de Boli Cardiovasculare de la Miroslava!

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății a afirmat ieri că Partidul Social Democrat susține construcția Institutului de Boli Cardiovasculare (IBCV) de la Miroslava, dimensionat însă, nevoilor pacienților din Moldova!

Monica Berescu (USR Iași): PSD îi înșeală din nou pe români și le ia banii din buzunare!

Premierul Marcel Ciolacu a mințit cu nerușinare o țară întreagă de fiecare dată când a vorbit despre creșterea taxelor. A declarat public în mai 2022, ianuarie 2023 și în luna mai din acest an că nu vor exista creșteri de taxe și impozite.

Falcon Lake, un film adorat de critici, într-o difuzare specială la Ateneu

Bastien și Chloé își petrec vacanța de vară împreună cu familiile lor într-o cabană pe malul unui lac bântuit de o legendă a fantomelor. În ciuda diferenței de vârstă, între cei doi adolescenți se înfiripă o legătură specială. „Prima iubire te va bântui.”

Sarea în bucate, spectacol pentru toate vârstele la Ateneu

O producție teatrală plină de farmec și învățături valoroase, care pornește de la un basm clasic și îl transformă într-o experiență interactivă și captivantă pentru copii. Acest spectacol magic ne poartă prin tărâmul minunat al basmelor, unde se întâmplă lucruri neobișnuite.

PSD Iași: A fost semnat primul contract de proiectare și execuție pentru A8!

Visul a milioane de români din zona Moldova devine realitate pas cu pas. Astăzi a fost semnat primul contract de lucrări pentru Autostrada A8 (Ungheni – Iași – Tg. Mureș). Infrastructura Moldovei este o prioritate a Guvernului condus de social-democratul Marcel Ciolacu.

Marius BODEA (USR): Un pas important pentru A8, un drum lung și anevoios înainte!

Astăzi s-a semnat primul contract de proiectare și execuție pentru A8, proiectul esențial al regiunii noastre și al Iașului, care ne va lega de Vestul țării și de Vestul Europei. El este singura noastră garanție de dezvoltare economică reală, asigurând mobilitatea persoanelor și, mai ales, mărfurilor. Și în vreme ce tiribombele politice ale zilei sună alămurile și tobele și se înfoaie cu această realizare, realitatea este că a fost un drum extrem de lung până aici și va fi unul complicat și de aici încolo până la finalizarea întregii autostrăzi.

Compozitorul coloanei sonore „Flavours Romania” va dirija concertul de muzică tradițională, cu influențe moderne, la Palas

Tradițiile stau la baza identității popoarelor și sunt transmise din generație în generație pentru a se ne menține unicitatea folcloristică și nu numai. În această săptămână în Ansamblul Palas va avea loc Concertul de muzică tradițională „Dimitrie Cantemir” în sonorități moderne, din cadrul Festivalului de muzică Bizantină, unde cântece tradiționale vor fi îmbinate cu note moderne. Târgul de Artă și Antichități completează lista evenimentelor și îi invită pe ieșeni să redescopere epocile când tradițiile dictau cutumele sociale din întreaga lume.

Pagina 1 din 22

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30