fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 13 Martie 2024

Președintele Consiliului Județean nu are nicio explicație legală la investiția în parcul de distracții de la Sculeni: toate firmele lui și ale întregii familii nu au venituri declarate și nici cheltuieli

Ferma a fost cumpărată pe SC Corporex. Stupoare: firma are un singur bilanț depus la Finanțe deși are 11 ani de existență. Un singur an cu zero venituri, zero cheltuieli

După declanșarea anchetei DNA în 2020, Costel Alexe a mutat în viteză Arcaland, cu acte antedatate, pe Asociația HPN (Help People and Nature). Nici aceasta nu are niciun venit declarat la Fisc

Nu există credite declarate, nu există aporturi de capital

Firmele tuturor fraților abia însumează venituri de câteva zeci de mii de euro în toată activitatea lor

Cumnatul Dura și soția acestuia, sora lui Costel Alexe, au avut o firmă de imobiliare cu câteva milioane de lei profit, dar președintele CJ nu-și asumă apartenența la aceste afaceri

Șef de partid, funcție de baron: Costel Alexe n-a plătit în viața lui impozite și beneficiază de imunitate la Fisc, nefiind niciodată controlat


Publicat in Anchete
Un suspect a fost reţinut în cazul celor 24 de autoturisme parcate pe o stradă din Arad care au fost găsite de proprietari, miercuri dimineaţă, cu anvelopele tăiate, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.

Publicat in Justitie
Două fete, de 13 şi 14 ani, au intrat în atenţia poliţiştilor din Caransebeş pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe după ce s-au luat la bătaie pe o stradă din localitate.

Publicat in Social
Un număr de 21 de persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT Suceava într-un dosar complex care vizează mai multe infracţiuni, între care trafic de droguri de mare risc, dar şi infracţiuni de fals, printre suspecţii vizaţi în acest dosar fiind şi cei care ar fi furnizat drogul „cristal'' (3-CMC) judecătoarei Ana Maria Chirilă de la Tribunalul Suceava.

Publicat in Justitie
TikTok se află la un pas de a fi interzis în SUA, după ce Camera Reprezentanților a votat miercuri o lege prin care impune proprietarului chinez al aplicației să vândă rețeaua, în caz contrar urmând să se confrunte cu o interdicție totală.

Publicat in Eveniment
Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Ialomiţa efectuează miercuri patru percheziţii domiciliare pe raza judeţului Ialomiţa, una la sediul Poliţiei Municipiului Urziceni iar celelalte trei la domiciliul unor agenţi de poliţie, într-un dosar penal având ca obiect săvârşirea unor infracţiuni de luare de mită.

Publicat in Justitie
Primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi, a anunţat miercuri că pleacă din Partidul Naţional Liberal (PNL) şi că va candida la alegerile locale din 9 iunie din partea Partidului Social Democrat (PSD), edilul menţionând pe pagina sa de Facebook că decizia nu a fost una uşoară, însă este "înţeleaptă".

Publicat in Administratie Locala
Fostul primar din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, va fi adus în ţară de o escortă a Poliţiei Române, după ce o instanţă din Germania a decis extrădarea lui.

Publicat in Justitie
Dan Ilie Morega, fost prefect de Gorj, a fost pus sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, după ce a fost prins acum trei zile în Capitală conducând fără permis de conducere.

Publicat in Social
Directorul unui fost centru rezidenţial pentru recuperarea şi reabilitarea copilului, alături de mai mulţi angajaţi sunt cercetaţi pentru abuz în serviciu şi gestiune frauduloasă după ce şi-ar fi însuşit 280 metri cubi de lemn de foc din rezerva instituţiei, iar prejudiciul se ridică la peste 130.000 de lei.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3