fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 04 Martie 2024

În ianuarie 2021, președintele Consiliului Județean dormea acasă, cu soția, pe strada Amurgului, deși divorțaseră din octombrie 2020, ca să scape de ancheta penală. DNA îl filma când intra și ieșea din casă

Interceptările arată că șeful la Arcaland, parcul de peste 1 milion de euro de la Sculeni, era Costel Alexe. Muncitorii îl sunau ca să îi plătească, facturile îi erau trimise pe Whats App iar soția îi cerea aprobarea pentru diverse activități

O convorbire între șefii de la Combinatul Liberty Galați arată că erau stresați de închiderea haldei de zgură: „Iar ne lovim de omu’, de omu’ care știi cum e...”

La percheziția din 11 ianuarie 2021, procurorii au găsit în buzunarul hainei lui Costel Alexe o ciornă pe care acesta scrisese cu stiloul sintagme folosite în cadrul unei audieri: era foarte stresat pentru că făcuse deja o vizită la DNA pe 7 ianuarie

Costel Alexe și soția n-au dat declarații în dosarul DNA de frică să nu facă vreo greșeală


Publicat in Anchete
Considerat cel mai temut ucigaș în serie din România, un bărbat din Argeș ar putea fi eliberat din închisoare, chiar dacă a fost condamnat de trei ori pentru ororile comise, ultima oară pe viață.

Publicat in Justitie
Un adolescent din Virginia de Vest a fost la un pas de moarte la doar câteva ore după ce a fost diagnosticat cu angină streptococică.

Publicat in Panorama
Directoarea școlii „Nicolae Titulescu” din București, acolo unde un copil în vârstă de 8 ani a fost violat de două ori, spune că a considerat oportun să „păstreze discreția” în ceea ce privește acest incident.  

Publicat in Educatie
Pompierii din Louisville au efectuat o salvare dramatică, vineri, după ce o șoferiță a intrat în structura de pe marginea podului Clark Memorial.

Publicat in Panorama
Poliţia încă nu l-a prins încă pe bărbatul care a vandalizat cortul Partidului Alianţa pentru Unirea Românilor, de pe bulevardul Mihai Viteazu, acesta fiind surprins pe camerele de supraveghere, a anunţat luni, Primăria Municipiului Sibiu, printr-un comunicat de presă.

Publicat in Social

Fosta internaţională română şi elenă Ruxandra Dumitrescu a încetat din viaţă, duminică, la vârsta de 46 de ani, a anunţat, luni, Federaţia Română de Volei, pe pagina sa de Facebook.


Publicat in Alte Sporturi
Secţia pentru judecători în materie disciplinară a CSM a decis luni excluderea din magistratură a Danielei Panioglu, judecător din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, magistrat care a făcut parte din completul ce l-a condamnat la şase ani închisoare pentru corupţie pe Lucian Duţă, fost preşedinte al CNAS.

Publicat in Justitie
Un român din Rădăuți se află pe genericul serialului-fenomen ”Shogun”, una dintre cele mai spectaculoase și așteptate producții TV din ultima perioadă. Artistul are însă o listă impresionantă de realizări, dar cea mai importantă spune că este fiul său.

Publicat in Moldova
Copiii dintr-o comună din Vaslui sunt duși la școală îngrămădiți câte 10-12 într-o camionetă, iar la capăt de drum sunt lăsați pe un șantier în lucru, printre utilaje. Șoferul recunoaște că nu e corect ce face, dar spune că urmează doar niște ordine.

Publicat in Educatie
Pagina 1 din 3