fbpx
 
Guiness World Records Guiness World Records

O mireasă din Texas a avut 168 de domnișoare de onoare și a intrat în Cartea Recordurilor: „Nu am putut să refuz pe nimeni”


O mireasă din Texas a intrat în Cartea Recordurilor pentru că a avut 168 de domnișoare de onoare la nuntă, scrie site-ul oficial Guiness World Records.

Tina Ackles s-a căsătorit în Florida pe 18 aprilie 2015, după 12 ani de relație cu soțul ei. Din 1999, ea face parte din Asociația Americană a Femeilor de Afaceri (ABWA). Când au aflat că vrea să se căsătorească, mai multe dintre colegele sale i-au propus să îi fie domnișoare de onoare.

„De-a lungul anilor, câteva dintre „surorile” mele din ABWA au spus că vor să fie domnișoare de onoare când ne-am căsătorit. Nu am putut să refuz pe nimeni”, a mărturisit femeia.

Tina a anunțat pe toată lumea în octombrie 2014 că ea și soțul ei se vor căsători pe 18 aprilie 2015. Femeia a creat un grup în care să se organizeze, iar în câteva luni au pus toate detaliile la punct.

Deoarece culorile logo-ului asociației sunt roșu și negru, na a ales ca domnișoarele ei de onoare să poarte ținute negre cu bijuterii roșii. De asemenea, fiecare a adus o garoafă albă, care reprezintă ABWA.

Printre cele 168 de domnișoare de onoare, s-au numărat sora Tinei, două verișoare și nepoata ei. La nuntă au participat și alte aproximativ 180 de persoane.

Tina a mărturisit că inițial nu a plănuit să aibă atât de multe domnișoare de onoare, , dar a crezut că ar fi „benefic” pentru ABWA.

După nuntă, Tina și domnișoarele de onoare au sărbătorit fericitul eveniment și au distribuit imagini pe rețelele sociale pentru cei care nu au putut participa.

Femeia se declară fericită că deține titlul din Cartea Recordurilor, mai ales că au fost „probleme birocratice”.

„Întotdeauna mi-au plăcut evenimentele cu multe persoane”, a mai mărturisit ea.

Tina spune că prietenii și familia ei au fost surprinși să audă vestea despre acest record.

„Au fost uimiți și încă mai sunt”, a adăugat femeia.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31