fbpx
 
Un spaniol mânca gratis la restaurant prefăcându-se că are un atac de cord. Bărbatului i s-a înfundat a 20-a oară

Un spaniol mânca gratis la restaurant prefăcându-se că are un atac de cord. Bărbatului i s-a înfundat a 20-a oară


Un individ din Spania s-a prefăcut că are un atac de cord pentru a scăpa de plata notei într-un restaurant, și a repetat gestul rușinos de cel puțin 20 de ori.

Până la urmă, i s-a înfundat, iar poza lui a ajuns în toate localurile din Alicante și Costa Blanca.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani, originar din Lituania, a ajuns după gratii după ce a refuzat să plătească două amenzi în urma faptelor sale, relatează publicația The Sun.

O fotografie bizară distribuită pentru avertizarea restaurantelor pare să-l arate pe client căzut pe podea - o parte a rolului său ridicol. El interpreta aceeași scenetă dramatică în aproape fiecare local pe care îl viza, majoritatea situându-se în Costa Blanca.

Un proprietar de restaurant a dezvăluit că bărbatul comanda mai multe pahare de whisky White Label înainte de cină, iar apoi simula un atac de cord.

Printre localurile păcălite s-au numărat El Buen Comer și Sale&Pepe, ambele în Alicante, arată sursa citată.

Managerul de la El Buen Comer a spus: „A fost foarte teatral, a pretins că leșină și căzut pe podea. I-am trimis fotografia tuturor restaurantelor pentru a încerca să îl oprească să mai acționeze în felul acesta."

Un angajat de la Sale&Pepe a adăugat: „Toți am primit o avertizare cu fotografia lui spunându-ne să fim atenți și să nu îi mai servim nimic."

Rezidentul din Spania a fost acum închis timp de 42 de zile după ce a refuzat să plătească două amenzi. Deoarece fiecare incident implica o sumă mică de bani, acestea sunt considerate "infracțiuni minore". Însă proprietarii de restaurante intenționează să depună o plângere comună, ceea ce ar putea duce la o pedeapsă de până la doi ani de închisoare pentru bărbat.

El a profitat de sistemul legal, cu amenzi atât de mici neplătite, este dificil să obții o sentință mai lungă în închisoare" a explicat un avocat de la firma Navarra Sancho.

Acest incident vine după ce un proprietar de restaurant a rămas în pagubă după ce un cuplu căsătorit a fugit din țară fără să plătească nota de 7.000 de lire sterline pentru petrecerea de nuntă cu invitați.

Moreno Priorietti și Andrae Svenja - un antreprenor local în construcții în vârstă de 40 de ani și soția sa germană de 25 de ani - s-au căsătorit la sfârșitul lui august în Frosinone, la sud-est de Roma.

Cuplul s-a căsătorit lângă piscina localului, iar restaurantul a organizat un banchet pentru cei 80 de invitați ai lor. Dar când proprietarul restaurantului La Rotonda a mers să încaseze nota, a doua zi, proaspăt căsătoriții nu mai erau de găsit.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29