fbpx
 
People Magazine People Magazine

Momente de groază pe o plajă din Florida. O fetiță de șapte ani a murit îngropată de vie. Martorii au privit cum nisipul a înghițit-o


O fetiță în vârstă de șapte ani care se juca pe plajă și a săpat o groapă în nisip a murit îngropată de vie.

Scenele înfiorătoare au avut loc sub ochii martorilor care nu au intervenit pentru a o salva pe copila în vârstă de șapte ani.

O persoană care a asistat la tragedie încă nu reușește să înțeleagă cum a avut loc incidentul.

Fetița și fratele ei se jucau pe o plajă din Florida când, la un moment dat, au rămas blocați în nisip. Băiatul a reușit să fie salvat și a fost transportat la spital, însă fetița nu a supraviețuit și a murit îngropată de vie.

„Tot ce vedeam era vârful capului fetei. Am văzut că tatăl era pur și simplu înnebunit. Mă plimbam pe plajă și am văzut un bărbat care săpa într-o groapă foarte mare. Îi ajungea până la piept. Sunt chiar supărat că cineva a insinuat că acei copii au săpat groapa. Ei nu au săpat acea groapă”, a declarat un martor pentru NBC Miami.

Tragedia a fost surprinsă în imagini de mai mulți martori aflați la fața locului care au filmat momentul în care fetița a murit îngropată de vie.

În înregistrările video este surpins tatăl copiilor, care strigă după ajutor. Până la sosirea echipajelor de salvatori fetița a murit, iar fratele ei a fost salvat. Băiețelul a fost transportat în stare gravă la spital.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30