fbpx
 
Depositphotos Depositphotos

Medic de familie din Anglia, acuzat că a întreținut relații sexuale cu o pacientă cu probleme psihice. I-a prescris antidepresive


Un medic de familie în vârstă de 63 de ani, din Anglia, a fost condamnat la doi ani și două luni de închisoare pentru că a întreținut relații sexuale cu o pacientă vulnerabilă.

Medicul a urmărit o tânără după ce aceasta a fost eliberată dintr-o unitate de psihiatrie securizată. În vârstă de 63 de ani, bărbatul i-a dat femeii numărul său personal de telefon, i-a prescris antidepresive, după care a întreținut relații sexuale cu ea.

Imediat după ce a fost externată de la psihiatrie, medicul a vizitat-o pe pacientă acasă. Două săptămâni mai târziu, victima a fost consultată de medic la cabinet.

Acesta i-a dat femeii, care avea probleme de sănătate mintală, numărul său personal de telefon și i-a spus să îl sune sau să îi trimită un mesaj dacă are nevoie de ajutor. Medicul i-a prescris, de asemenea, medicamente, inclusiv antidepresive, conform Mirror

Câteva zile mai târziu, femeia i-a spus medicului că intenționează să se sinucidă. Acesta a luat-o de acasă și au plecat la o plimbare cu mașina. A doua zi s-au întâlnit din nou și au început o relație amoroasă care a durat cinci luni. În tot acest timp, medicul i-a prescris mai multe medicamente antidepresive.

Medicul de familie a fost deconspirat de un prieten care a văzut mesajele dintre el și pacientă. O lună mai târziu, acesta a fost arestat.

Poliția din Cambridgeshire a declarat că Bailey a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu o femeie cu tulburări mintale și a fost condamnat la la doi ani și două luni de închisoare. 

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31