fbpx
 
Experimentează aromele bucătărie mexicane la noul restaurant Salsa din food court-ul Palas!

Experimentează aromele bucătărie mexicane la noul restaurant Salsa din food court-ul Palas!


Gastronomia mexicană este una dintre cele mai îndrăgite din întreaga lume, iar noul restaurant Salsa din food court-ul Palas a reunit în meniul său toate reţetele delicioase pentru care este atât de apreciată. Salsa – Nice & Spice Mexican Restaurant a deschis a doua sa locație din Iași și vine în întâmpinarea iubitorilor de gusturi condimentate cu delicii speciale, gătite în stilul autentic mexican. Salsa pune la dispoziția clienților și o aplicație prin intermediul căreia clienții pot comanda și pot veni să ridice mâncarea din Palas.

Palas a introdus o nouă destinație în food court, iar acum, pe lângă cei 33 de operatori cu specificuri de pe întreg mapamondul, poți să te bucuri și de experiența mexicană. Noul concept Salsa – Nice & Spice Mexican Restaurant aduce și mai aproape de ieșeni cele mai apreciate produse ale sale.

Quesadilla Supreme, un preparat nepicant cu carne de pui, puțin crunchy, cu nachos, şi multă brânză, sau varianta de Quesadilla Supreme Spice pe bază de carne de vită slow cooked sunt vedetele meniului restaurantului Salsa din Palas. Iubitorii de preparate cheesy pot alege una din variantele de Tacos reinterpretat – Crispy Tacos, iar cei care își doresc o masă bogată în proteine și vitamine pot alege o variantă de Bowl proteic pe bază de carne, orez, fasole și salate. Pentru a completa experiența mexicană, Salsa propune și variante de Burritos și Quesadilla, iar la desert, churos.

Restaurantul Salsa pune la dispoziția clienților și o aplicație prin intermediul căreia pot comanda online, iar ulterior pot veni să ridice mâncarea din food court-ul Palas. „Varietatea produselor și experiența clienților sunt în prim plan și în locația din food court. Gustul mexican își păstrează savoarea datorită rețetelor și ingredientelor de cea mai bună calitate; aducem condimente, sosuri și câteva produse chiar direct din Mexic pentru ca bucătarii noștri să prepare cele mai delicioase specialități mexicane”, a declarat Adriana Rusu, administrator Salsa.

În locația din food court-ul Palas, clienții Salsa găsesc și celebrele sosuri: nice (nepicant), spice (mediu picant) și spice (extra picant).

Descoperă noua locație Salsa și bucură-te de gustul mexican autentic!


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31