fbpx
 
Corriere del Veneto Corriere del Veneto

Activista cunoscută din clipurile „Attenzione pickpocket”, agresată de un român în timp ce avertiza oamenii cu privire la hoții de buzunare


Monica Poli, o italiancă ce a devenit cunoscută în mediul online după ce s-a filmat în timp ce avertiza oamenii cu privire la hoții de buzunare, a fost agresată de un român.

Incidentul a avut loc în Veneția, pe podul Rio Marina, la doar câțiva pași de stația de tren Santa Lucia, potrivit veneziaradiotv.it.

Autoritățile au reușit să-l identifice pe român datorită unor videoclipuri din telefonul femeii.

Monica Poli observase trei indivizi care încercau să deschidă rucsacul unui turist. Atunci a fost momentul în care aceasta a intervenit și a strigat „Attenzione pickpocket”, lucru pe care îl face deja de luni bune, iar videoclipurile ajung postate pe TikTok. De obicei, hoții de buzunare o iau la fugă atunci când observă că sunt filmați.

Însă, în acest caz, românul nu a fugit din start, ci a împins-o pe Poli, făcând-o să-și scape telefonul. Un turist a intervenit atunci și l-a pus la pământ pe individ.

Carabinierii au ajuns la locul faptei 20 de minute mai târziu. Românul a fost reținut pentru agresiune și este cercetat pentru furturi.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31