fbpx
 
Donald Trump s-a potcovit cu două noi acuzații de hărțuire sexuală. Imaginea sa, la pământ

Donald Trump s-a potcovit cu două noi acuzații de hărțuire sexuală. Imaginea sa, la pământ


Summer Zervos, o fostă concurentă de la emisiunea lui Donald Trump, „Ucenicul”, a făcut vineri noi acuzații la adresa  miliardarului american, candidatul republican la alegerile prezidențiale.

 

Femeia, ce a participat la sezonul cinci al emisiunii, a povestit că Trump a sărutat-o și a pipăit-o în timpul unei întâlniri de afaceri. Summer este deja a șasea femeie care îl acuză pe candidatul republican la prezidențiale de hărțuire sexuală, după ce în urmă cu o săptămâna a apărut o înregistrare video din 2005 în care Donald Trump făcea afirmații obscene la adresa reprezentantelor sexului frumos. Alte cinci femei, printre care două regine ale frumuseții, o fostă asociată și fosta soție a afaceristului, Ivana, au mai făcut astfel de acuzații în trecut.

 

Zervos a povestit că s-a apropiat de Trump pentru un job în compania lui, în 2007, după ce a apărut în show-ul „Ucenicul”. S-au întâlnit mai întâi în Trump Tower, unde au discutat despre această oportunitate, iar apoi el a sărutat-o de două ori pe gură pe aceasta și i-a cerut numărul de telefon. Câteva săptămâni mai târziu, afaceristul a aranjat să se vadă la un hotel din Los Angeles, unde Zervos susține că Donald Trump a sărutat-o, a pipăit-o și se tot împingea cu organele lui sexuale în ea.

 

„M-a prins de umăr şi a început să mă sărute foarte agresiv în timp ce mă pipăia pe sâni. M-am retras şi m-am dus în cealaltă parte a camerei. A venit după mine, m-a prins de mână şi m-a dus în dormitor”, a declarat Summer Zervos, fostă concurentă la „Ucenicul”, precizând că în cele din urmă l-a convins pe acesta nu este interesată să facă sex cu el.

 

O altă femeie susţine că a fost pipăită într-un club din Manhattan, New York,  de acelaşi Donald Trump. Totul s-ar fi întâmplat acum două decenii, chiar sub ochii prietenului ei. „Persoana care stătea în dreapta mea, despre care atunci nu ştiam că este Donald Trump, şi-a băgat mâna pe sub fusta mea”, susține Kristin Anderson. Aceasta susține că avea atunci vreo 20 de ani și încerca să devină model.

 

Asaltat de acuzaţii, Donald Trump îşi susţine în continuare nevinovăţia. Spune că tot ce s-a scris şi s-a spus despre el este victima unei campanii de defăimare.

 

„Nu am nici cea mai vagă idee cine sunt aceste femei. Habar n-am. Poveştile astea sunt pură ficţiune. Sunt complet inventate. Aşa ceva nu s-a întâmplat niciodată. După cum vedeți, sunt o victimă a celei mai murdare campaii politice din istoria acestei țări”, a spus candidatul republican la Președinția SUA, vineri seara, în cadrul unei adunări din Charlotte, North Carolina.

 

(Sursa: libertatea.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31