fbpx
 
Poliția din Avon and Somerset Poliția din Avon and Somerset

O mamă din Anglia și-a predat la poliție fiul de 18 ani după ce a aflat că acesta tocmai a ucis un adolescent


Un tânăr a fost condamnat la închisoare pe viață în Marea Britanie, pentru crimă, după ce mama sa l-a predat poliției când a aflat că fiul ei a ucis un adolescent de 16 ani, înjunghiindu-l în inimă, potrivit Daily Mail.

Joshua Delbono, care la momentul crimei avea 18 ani, l-a ucis pe Charley Bates în iulie 2022, timpul unei lupte între două grupuri, în localitatea Radstock, din sud-vestul Angliei.

O ceartă privind o sumă de bani, izbucnită într-o parcare din Radstock între victimă și unul dintre prietenii lui Delbono a escaladat. Prietenii celor doi le-au sărit în ajutor, iar Delbono a luat un cuțit și l-a înjunghiat în piept pe Bates.

Delbono a fugit imediat de la locul crimei și a mers timp de o oră și jumătate, până la un lac, unde și-a incinerat hainele, ca să ascundă urmele.

Dar când a ajuns acasă, mama sa a sunat la poliție să anunțe că fiul ei a comis o crimă, la scurt timp după ce acesta a ajuns acasă, la 6 ore după ce l-a ucis pe adolescentul de 16 ani.

„Fiul meu a ucis pe cineva. S-a întâmplat mai devreme, în Radstock. Tocmai s-a întors și am aflat. Este în casa mea, dar nu îl pot lăsa să plece nicăieri”, i-a spus Donna Delbono operatorului de la numărul de urgențe.

Criminalul, care acum are 19 ani, a fost condamnat la închisoare pe viață, marți, după ce a fost găsit vinovat de o instanță din Bristol. El va trebui să petreacă cel puțin 21 de ani după gratii până va putea să ceară eliberarea condiționată, conform deciziei judecătorului.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31