fbpx
 
CJPC Neamț CJPC Neamț

Stația de carburanți MOL din Roman, închisă de Protecția Consumatorilor după ce șoferii au reclamat că au alimentat cu apă


Staţia de carburanţi MOL din municipiul Roman a fost închisă temporar de comisarii Comisariatului Judeţean de Protecţie a Consumatorilor (CJPC) Neamţ după ce mai mulţi şoferi au reclamat, vineri, că au alimentat cu apă în loc de benzină sau motorină.

„Am solicitat documentele şi procedurile care stau la baza activităţii de comercializare a carburanţilor pentru a stabili circumstanţele care au cauzat acest incident şi pentru a ne asigura că măsurile corective sunt implementate corespunzător", a declarat comisarul şef al CJPC Neamţ, Vlad Ciurea.
Potrivit sursei citate, rezultatele controlului vor fi făcute publice în cel mai scurt timp.
Mai mulţi şoferi care au alimentat în staţia de carburanţi MOL din municipiul Roman au fost nevoiţi să cheme autoplatforme pentru a transpora maşinile în service, după ce acestea nu au mai pornit.
Rezultatele preliminarii arată că pompele staţiei de carburanţi ar fi alimentat cu apă în loc de benzină sau motorină, din cauze rămase deocamdată necunoscute. 

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31