fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 15 Noiembrie 2019

Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Culturii informații privind măsurile ce pot fi luate pentru conservarea sau reabilitatea cinematografelor din ţară.

Publicat in Politica Locala
Un copil de 3 ani din Vaslui a suferit arsuri pe aproximativ 70% din suprafața corporală, după ce rufele puse la uscat de mama sa pe o sobă ar fi luat foc și ar fi căzut peste el. Copilul este transportat în stare gravă la Spitalul din Bârlad.

Publicat in Moldova
Ai auzit și tu? Black Friday nu e doar vineri, ci tot weekend-ul! Unde? La Marionnaud din Iulius Mall Iași! Universul produselor de machiaj și îngrijire, dar și cel al parfumurilor te așteaptă să îl descoperi. Vino până pe 17 noiembrie 2019 în magazinul Marionnaud din Iulius Mall să îți cumperi ce îți place, la prețuri mici. Ai reducere de 25% la toate produsele din magazin, iar la cele selecționate ai discount de 50%. Poți să reziști acestei promoții?

Publicat in Timp Liber
Așteptai un semn să faci mai mult sport? A venit! De Black Friday, ai reduceri de până la 50% la Intersport din Iulius Mall Iași. Iar pentru că o zi nu este de ajuns, ai timp până pe 24 noiembrie să îți faci strategia pentru un stil de viață activ!

Publicat in Timp Liber
Gheorghe Dincă rămâne în spatele gratiilor. Judecătorii de la Tribunalul București i-au prelungit mandatului de arestare în cazul Caracal pentru încă 30 de zile. Şedința de judecată a fost cu ușile închise pentru că Gheorghe Dincă nu a dorit să dea ochii cu presa.

Publicat in Justitie
O poveste îngrozitoare este anchetată de Poliţia din Gheorgheni, judeţul Harghita. Doi tineri sunt bănuiţi că au ucis un bărbat şi ca să muşamalizeze crimă, i-au lăsat trupul neînsufleţit pe calea ferată.

Publicat in Justitie
Lituania şi Norvegia au făcut vineri un schimb de spioni cu Rusia la frontiera ruso-lituaniană, după ce preşedintele Lituaniei, Gitanas Nauseda, a graţiat doi spioni ruşi, decizie urmată de un gest de reciprocitate din partea Moscovei, relatează agenţiile AFP şi DPA.

Publicat in Eveniment
Un bărbat în vâstă de 62 de ani, din comuna suceveană Frumosu, a fost grav rănit după ce i-a fost smuls brațul din umăr.  Accidentul de muncă a avut loc la o balastieră din localitatea Molid.

Publicat in Moldova
O profesoară care predă la o şcoală din comuna brăileană Victoria a venit vineri băută la ore, cu o îmbibaţie alcoolică de 1,18 mg/l în aerul expirat, potrivit aparatului etilotest, în acest caz consiliul de administraţie al şcolii declanşând o anchetă internă pentru a stabili ce măsură disciplinară îi va fi aplicată respectivului cadru didactic.

Publicat in Educatie
Premierul Orban spune că salariile vor fi plătite la timp, dar nu se vor mai achita și celor „care au intrat pe uşa din dos în instituţiile publice'', „pe bază de pile sau de carnet de partid".

Publicat in Guvern
Pagina 1 din 3