fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 21 Aprilie 2024

Dată fiind cererea, în comuna de la marginea Iașului se construiesc creșe

În Iași s-a amenajat fostul Hotel Municipal în creșă, în rest nu s-a mai construit nimic în 9 ani

Acum patru ani, mamele din Iași au ieșit în stradă cu copiii în brațe pentru că nu găseau locuri în sistemul preșcolar

Deficitul este de cel puțin 500 de locuri pe an, dar în ultimii 9 ani nu s-a construit nimic


Publicat in Reportaje
Imagini cu o sportivă care practică schi off-pistă în Munţii Rodnei şi care provoacă o avalanşă au fost filmate, sâmbătă, şi postate online de către salvamontiştii maramureşeni.

Publicat in Social
În ultimele zile, imagini revoltătoare au fost surprinse în Iran, acolo unde mai zeci de femei din diferite orașe au fost luate pe sus de „poliția moralității" și aruncate în dube albe.

Publicat in Eveniment
Activitatea aeroportului Chişinău a fost afectată duminică seară, în urma unei ameninţări cu bombă, cursa aeriană Londra-Chişinău cu 220 de pasageri la bord fiind deviată către Iaşi. ISU Iaşi a activat duminică seară, la ora 17.20, Planul Roşu de Intervenţie, la aeroportul ieşean fiind deplasate ambulanţe, dar şi echipaje de pompieri.

Publicat in Administratie Locala
Tânărul în vârstă de 25 de ani din judeţul Suceava împuşcat de poliţiştii din Botoşani în timpul unei urmăriri în trafic a rămas fără un rinichi, iar medicii au fost nevoiţi să extirpe şi o bucată din colon, atinsă de glonţ. Medicii au scos din corpul bărbatului două gloanţe.

Publicat in Moldova
Trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv în urma unei bătăi care a avut loc, sâmbătă, pe o stradă din municipiul Braşov.

Publicat in Justitie
Nu înțeleg cum își imaginează cei de la PNL și PSD România mai departe. Toate Consiliile Locale și Județene din țară conduse de alianțe majoritare PNL-PSD. Toate instituțiile la PNL și PSD.

Publicat in Editorial
Un adolescent din localitatea Răhău, judeţul Alba, a fost găsit spânzurat, în grădină, de către vecini. Apropiaţi ai tânărului spun că a recurs la acest gest în urma unei dezamăgiri sentimentale. Poliţia a deschis anchetă pentru ucidere din culpă.

Publicat in Social
Într-o țară normală, PNL l-ar retrage imediat pe Mihai Chirica din cursa electorală. USR face apel la rațiune și cere liberalilor să ia această decizie, să nu lase să candideze un penal a cărui situație juridică, de o gravitate extremă, a ajuns să reprezinte, în acest moment, un caz unic în politica din România.

Publicat in Politica Locala
Un elev de 17 ani din Vaslui a fost reținut de polițiști după ce și-a bătutu un coleg de mai multe ori. Ulterior, tânărul scandalagiu a fost pus sub control judiciar.

Publicat in Educatie
Pagina 1 din 2