fbpx
 
Silk District, cartierul premium din inima orașului

Silk District, cartierul premium din inima orașului


Nu există în Iași, în acest moment, complex rezidențial integrat cu o poziționare mai bună decât Silk District.

Așezat la întretăierea bulevardelor Tudor Vladimirescu și Calea Chișinăului, noul cartier are chiar în fața sa stații de autobuz și tramvai pentru 5 trasee din oraș care străbat toate axele. În orice punct ai vrea să ajungi, autobuzele și tramvaiele vin în câteva minute.

Silk District este la 10 minute de mers pe jos de marile complexe comerciale: Kaufland sau Carrefour Felicia. Dacă vrei să mergi la un film în Cinema City, Iulius Mall este la 13 minute de mers pe jos. Între locuința din Silk District și mall-ul din Tudor Vladimirescu mergi doar o stație de tramvai.

În 20 de minute, pe jos, ajungi la Palas. Ești în centrul orașului, cu Palatul Culturii și grădinile de la Palas. Campusul Tudor Vladimirescu este la numai 13 minute, pe jos, iar facultățile Universității Tehnice, dacă ești student, sunt la 15 minute de mers la pas. Dacă lucrezi în hub-ul IT de la Palas, e perfect: în 20 de minute ești la serviciu, dacă vrei să mergi pe jos, sau în 5-6 minute cu mașina.

Din Silk District, cu mijloacele de transport, ajungi direct în Copou, fără să mai schimbi pe traseu. Sunt linii directe către orice punct din oraș.

Sondajele arată că potențialii clienți apreciază tot mai mult proximitatea locuinței de principalele puncte de interes: centre comerciale, școală, locul de muncă. Silk District este excelent poziționat și nu reprezintă o inserție într-un spațiu deja aglomerat, ci este în sine un oraș, cu spații verzi, zone de relaxare, servicii și terase. Silk District este orașul din inima orașului.

Niciun alt mare complex rezidențial nu are o poziționare atât de bună. Întins pe 10 hectare, cu sute de apartamente de dimensiuni mari, cu 4 hectare de grădini și spații verzi, cu parcări subterane multi-level. Un loc în care vrei să trăiești.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31