fbpx
 
ISU Neamț ISU Neamț

Planul Roșu de Intervenție activat în Neamț. Accident rutier grav în care au fost implicate trei autoturisme


Autorităţile au declanşat Planul Roşu de Intervenţie în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, pe drumul DN2-E85, în localitatea Secuieni, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

Şoferiţa care a provocat accidentul de pe DN2 (E85), din localitatea Secuieni, soldat cu trei persoane decedate, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat pe contrasens, au stabilit poliţiştii rutieri.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că o femeie de 31 ani, din Roman, ce conducea un autoturism ce se deplasa din direcţia Bacău spre municipiul Roman, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, pătrunzând pe sensul opus, unde ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat, de 33 ani, din judeţul Bacău", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Ulterior, autoutilitara a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Trifeşti, ce se deplasa din direcţia Roman spre Bacău.

„Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul a trei persoane din primul autoturism, şi anume conducătoarea auto şi doi pasageri cu vârste de 3 ani, respectiv 56 de ani, din municipiul Roman, şi rănirea altor trei persoane - cei doi conducători auto şi a unei pasagere, în vârstă de 38 de ani, din autoturismul condus de bărbatul din Trifeşti", a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Victimele care au decedat erau rude - bunic, fiică şi nepot.

Poliţiştii continuă cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30