fbpx
 
Facebook Facebook

Accident grav în Bulgaria. Un autocar cu cetățeni români s-a ciocnit cu un camion turcesc


Un accident grav a avut loc în Bulgaria, pe drumul Ruse-Byala, în zona Borovo, după ce un autocar, care transporta turiști români s-a ciocnit cu un camion turcesc, informează agenția Novinite, care citează BNR (postul național de radio din Bulgaria).

La ora 12:20, serviciile de urgență au fost anunțate despre accident, trimițând la fața locului, situat între satul Volovo și orașul Borovo, echipe de poliție, pompieri și salvatori.

Informațiile preliminare arată că în accident a fost implicat un autocar românesc, condus de un șofer în vârstă de 36 de ani, care se îndrepta spre Byala sau Sofia.

Autobuzul a virat la stânga, rezultând o coliziune cu un camion turcesc condus de un șofer în vârstă de 50 de ani, care se deplasa în direcția opusă, spre Ruse.

În urma coliziunii, autobuzul a virat la dreapta, rămânând pe banda sa de circulație. Șoferul și pasagerii au suferit răni și au fost transportați rapid la spitalul din Ruse cu trei ambulanțe. Alte persoane implicate au fost evaluate medical la fața locului, suferind răni minore, în principal din cauza cioburilor de sticlă sparte”, precizează Novinite.

Deocamdată nu există informații despre posibile victime.

Pentru a gestiona traficul, au fost amenajate rute alternative.

Vehiculele care circulă dinspre Ruse spre Byala trebuie să treacă prin Obretenik și prin stația Byala, în timp ce vehiculele de marfă cu destinația Tarnovo se deviază pe drumul care duce la benzinăria "Lukoil" din Byala.

Traficul ușor este redirecționat prin Borovo, Batișnitsa și înapoi la Ruse.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31