fbpx
 
Colaj foto: Daily Mail Colaj foto: Daily Mail

Un copil de 6 ani, din SUA, a murit după ce tatăl lui l-a lovit și l-a obligat să alerge pe bandă la o sală de sport (VIDEO)


Un caz șocant a avut loc în SUA. Un copil de 6 ani din New Jersey a murit la câteva zile după ce tatăl lui l-a forțat să alerge pe bandă la o sală de sport și l-a lovit în zona pieptului și a abdomenului, scrie Daily Mail.

Momentul în care micuțul a fost chinuit de propriul tată au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Christopher Gregor, în vârstă de 31 de ani, a apărut marți în instanță pentru a se confrunta cu acuzații de crimă, după ce fiul său, Corey Micciolo, a murit în 2021 în urma unei răni provocate de un obiect contondent. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă închisoare pe viață.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au fost prezentate în instanță în timpul procesului. În imagini se vede cum tatăl își forțează fiul să alerge foarte rapid pe bandă, copilul cade, iar bărbatul îl ridică și să îl pune înapoi pe bandă.

Individul pare la un moment dat că își mușcă fiul de ceafă și îl forțează din nou să alerge.

La câteva zile după ce băiețelul a fost chinuit de tată, mama acestuia a observant rănile de pe corpul lui și a anunțat Protecția Copilului și Permanența din New Jersey.

Ea l-a adus pe micuț la un medic, unde a spus că tatăl său l-a forțat să alerge pe banda de alergare „pentru că era prea gras”. Copilul a fost supus unei scanări CT în timpul căreia a suferit o criză. În ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, băiețelul a murit.

Autopsia inițială a dezvăluit că micuțul a murit după rănile provocate de un obiect contondent, contuzii cardiace și hepatice și sepsis.

Tatăl lui a fost arestat în iulie 2021 sub acuzația de neglijență asupra copiilor, iar ulterior un specialist a constatat că băiețelul a suferit „abuzuri cronice”, inclusiv răni în zona pieptului și a abdomenului.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31