fbpx
 
Revoltător! Botoșănean umilit de șoferul de maxi taxi și forțat să coboare din mașină

Revoltător! Botoșănean umilit de șoferul de maxi taxi și forțat să coboare din mașină


Un bărbat din Botoșani a fost umilit de şoferul unui mijloc de transport în comun.

 

Incidentul s-a petrecut în urmă cu două zile de şoferul unui microbuz care circula pe ruta Cătămărăşti Deal-Botoşani și a fost făcută public de martori pe Facebook.

 

„Ora 17:15 urc în Cătămăreşti. Şoferul urla la un pasager care venea probabil de la grădină. Căra un sac cu porumb, mere, pere şi nişte nuci. Sacul s-a rupt şi şoferul era foarte nervos din cauza asta. Doar o treime din sac era plină, deci nu vă imaginați o mare de cereale şi fructe la picioarele noastre. Omul nu a spus nimic, tăcea şi strângea lucrurile. Două domnişoare, extrem de bine educate, râdeau de necazul omului.  Şoferul nostru tot comenta şi înjura de parcă îl ducea pe gratis, iar fructele şi porumbul domnului îi stricau bunul mers. Precizez că nimeni nu se împiedica de ele, iar omul punea la loc în sacul legat si răslegat imediat cum se întâmpla să cadă ba un porumb, ba un măr. Prindeți voi ideea. Am coborât la Gară şi aud în spatele meu zgomote. Şoferul l-a dat jos pe om, i-a aruncat lucrurile, printre care şi o bucată de sticlă care, ghiciți ce, s-a spart instantaneu”, a relatat pe Facebook un martor care a publicat și poze.

 

 

Conducătorul auto are peste 50 de ani și este fost cadru militar, fiind pensionar MApN.  Știrea preluată de presa locală a provocat un val de comentarii şi nemulţumiri. Dumitru Balan, patronul societăţii Microbuzul, la care lucrează respectivul şofer, şi-a cerut scuze pentru incident şi a anunţat că o comisie de disciplină va cerceta cele întâmplate şi va lua măsuri conform Codului Muncii, relatează Monitorul de Botoșani. Pe de altă parte patronul a povestit în presa locală că a auzit de la şofer că de fapt pasagerul era beat şi că a coborât singur înainte de staţia de destinaţie.

 

Cum societatea Microbuzul se află în contract cu municipalitatea şi prestează un serviciu public, edilii botoşăneni au reacţionat. „Bănuiesc că respectivul şofer nu va mai lucra pe maxi-taxi. Nu are voie să facă aşa ceva”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: