fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 21 Iulie 2017

Copii săraci şi fără adăpost îşi pot imagina acum un viitor luminos, datorită unui educator altruist care a decis să înfiinţeze o şcoală pe stradă în Delhi, India, pentru a-i educa.

 

În multe ţări din Asia, oamenii consideră că educaţia este esenţială pentru a forma caracterul unui copil şi este cheia succesului, dar unii părinţi sunt pur şi simplu prea săraci pentru a-şi trimite copiii la şcoală, inclusiv în unele regiuni din India.

 


Publicat in Educatie
Florin Popescu iese din închisoare, după ce magistrații Tribunalului Prahova s-au pronunțat privind eliberarea condiționată a fostului deputat. Fost președinte al Consiliului Județean Dâmbovița în perioada 2008-2012, Popescu a fost condamnat la doi ani de închisoare în dosarul „Puii electorali”, însă a ispășit doar un an și patru luni din pedeapsă.

 

Magistrații Tribunalului Prahova s-au pronunțat, vineri, în dosarul eliberării condiționate a lui Florin Popescu. Fostul deputat urmează să părăsească astăzi Penitenciarul Ploiești.

 


Publicat in Justitie
Poliţiştii care postează mesaje interpretabile ca ironice sau ofensatoare pe pagina de Facebook a ministrului de Interne, Carmen Dan, să aibă grijă, transmite liderul sindicatului Poliţiştilor ''Diamantul'', Emil Păscuţ. În cam o jumătate de oră de la postare, şeful poliţistului este sunat de la minister, pentru a fi atenţionat că subalternul x ar trebui să-şi vadă de treabă, susţine liderul sindictului poliţiştilor Diamantul, Emil Păscuţ.

 


Publicat in Guvern
Sean Spicer a demisionat vineri seară din postul de purtător de cuvânt al administraţiei preşedintelui Donald Trump, în semn de protest faţă de înlocuirea directorului de comunicare de la Casa Albă, transmite BBC.

 


Publicat in Eveniment
Tribunalul Suceava a admis, vineri după-amiază, propunerea Parchetului de arestare preventivă pentru 30 de zile a lui Ioan Beşa, faţă de care s-a pus în mişcare acţiunea penal de ultraj cu referire la infracţiunea de omor, el fiind suspectul reţinut pentru uciderea agentului şef de poliţie transporturi feroviare Sorin Vezeteu pe peronul Gării Burdujeni.

 

Decizia Tribunalului Suceava poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

 


Publicat in Moldova
Mazda recheamă în service 2.282 de maşini Mazda CX5, CX3, Mazda 3 Hatchback, Mazda5, Mazda6 (GH) Hatchback şi Mazda6 Wagon, produse în uzinele din Japonia, Hofu şi Hiroshima, din cauza unor probleme ale hayonului, potrivit unei notificări trimise către ANPC.

 

Mai exact, rechemarea se referă la vehicule Mazda CX-5 produse între 17 noiembrie 2011 şi 26 decembrie 2015, vehicule Mazda CX-3 produse în perioada 10 februarie 2015 - 26 decembrie 2015, vehicule Mazda3 Hatchback produse între 17 decembrie 2008 şi 10 august 2013, vehicule Mazda5 produse între 16 iunie 2010 şi 1 aprilie 2015, vehicule Mazda6 Hatchback produse între 2 octombrie 2007 şi 31 august 2012 şi vehicule Mazda6 Wagon produse în perioada 4 decembrie 2007 - 25 decembrie 2015.

 


Publicat in Auto
Fostul mare jucător român Ilie Năstase a fost suspendat din orice calitate oficială până în anul 2021 de către Federaţia Internaţională de Tenis (ITF), a anunţat vineri BBC, potrvit Agerpres.

 


Publicat in Alte Sporturi
Mustața lui Salvador Dali este intactă, deși au trecut aproape 30 de ani de la moartea acestuia. Pictorul a fost exhumat joi, pentru un test de paternitate, în condițiile în care o clarvăzătoare susține că este fiica acestuia.

 


Publicat in Media
Procuratura Anticorupţie din Republica Moldova au anunţat vineri după-amiază finalizarea urmării penale în dosarul referitor la parcările cu plată, care-l vizează pe primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă. De asemenea, procurorii urmează să trimită în judecată dosarul politicianului şi cer suspendarea sa pe durata procesului de la conducerea Primăriei Chişinău, relatează Deschide.md.

 

Dorin Chirtoacă este acuzat de acte de corupere pasivă în formă agravată, precum şi trafic de influenţă în dosarul parcărilor plătite de la Chişinău.

 


Publicat in Moldova
Fiul fostului fotbalist Sabin Ilie, în vârstă de 16 ani,  și alți doi adolescenți au fost reținuți pentru șantaj, după ce au amenințat un tânăr că, dacă nu primesc 3.000 de euro, vor face publice imagini compromițătoare cu acesta. Cei trei i-au indicat tânărului să lase banii sub un autoturism și, imediat după ce i-au luat din locul indicat, au fost prinși de polițiștii bucureșteni.

 


Publicat in Justitie
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31