fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 12 Iulie 2019

Poliţiştii de frontieră din Aeroportul Henri Coandă-Otopeni au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt pe numele unui cetăţean român, care, după ce a efectuat formalităţile de intrare în ţară, a sustras un bagaj de cală care aparţinea unui cetăţean turc.

Publicat in Social
Ministerul Educaţiei Naţionale a publicat, vineri, rezultatele finale, după contestaţii, obţinute de candidaţii care au susţinut examenul de Bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2019.

Publicat in Educatie
Şase persoane au fost rănite, vineri, în localitatea Medgidia, din judeţul Constanţa, după ce o maşină, condusă de un minor, a intrat în mai mulţi oameni aflaţi pe trotuar. O victimă a fost dusă cu elicopterul la Spitalul Judeţean Constanţa.

Publicat in Social
Clubul belgian Genk a anunţat oficial că l-a cumpărat pe Ianis Hagi de la Viitorul Constanța.

Publicat in Fotbal international
Un tânăr din Vaslui a furat încasările dintr-o pizzerie din oraș, iar întreaga scenă a fost surprinsă pe camerele de supraveghere.

Publicat in Moldova
Fostul ministru al Justiţiei Tudorel Toader a infirmat, vineri, implicarea sa în emiterea actelor normative din domeniul justiţiei.

Publicat in Justitie
Procurorul francez Jean-François Bohnert va fi numit la șefia Parchetului financiar european, post pentru care a fost audiat joi 11 iulie, notează RFI. Jean-François Bohnert este practic retras din cursă de Franța. Jean-François Bohnert și Laura Codruța Kovesi erau cei doi candidați pentru șefia Parchetului European, cei doi având fiecare susținerea unei instituții europene (Parlament European si Consiliu).

Publicat in Justitie
Doi reputați medici din Iași au fost condamnaţi vineri, 12 iulie, la 3 ani, respectiv 2 ani şi 4 luni de închisoare cu suspendare, fiind găsiţi vinovaţi de luare şi complicitate la luare de mită. Ei ar fi comis faptele în calitate de cadre didactice ale UMF Iaşi, instituţie de învăţământ la care nu mai activează. Sentința nu este definitivă.

Publicat in Joburi
Iubitor de sport? Te invităm în acest week-end în parcul Palas, acolo unde se va desfășura o competiție de streetball, cu demonstrații și concursuri pentru public. Iar dacă îți plac experiențele la înălțime, mai ai la dispoziție două weekend-uri în care poți urca la 73 de metri, în cea mai înaltă clădire din Iași.

Publicat in Timp Liber
Poliţiştii de frontieră giurgiuveni împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Giurgiu au descoperit asupra a șase persoane aproximativ 900 grame bijuterii din metal galben, susceptibile a fi din aur, pe care acestea încercau să le introducă ilegal în țară.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3