fbpx
 
Getty Getty

Cadavrele „non-umane” din Mexic au ouă „care nu fac parte din lanțul evolutiv al Pământului”


Creaturile misterioase care ar fi extraterești au trei ouă de reproducere „care nu fac parte din lanțul evolutiv al Pământului”.

În octombrie 2023, jurnalistul mexican Jose Jaime Maussan a atras atenția observatorilor de extratereștri din întreaga lume când a arătat congresului țării două cutii cu presupuse mumii din Peru. Se pare că obiectele fuseseră confiscate de autoritățile vamale.

Acesta a susținut că erau „ființe non-umane care nu fac parte din evoluția noastră terestră", revenind ulterior în sală împreună cu medici peruani pentru a vorbi timp de peste trei ore despre presupușii extratereștrii.

Acum, într-o nouă actualizare, un oficial mexican a făcut o altă afirmație care ridică întrebări referitor la ce se află în interiorul creaturilor extraterestre.

Bărbatul, cunoscut doar sub numele de J Alberto, susține că este asistentul a doi secretari guvernamentali din Mexic, relatează Daily Star.

El a intrat pe site-ul de socializare X pentru a împărtăși un videoclip cu unul dintre extratereștrii într-o vitrină de sticlă și a scris: „Jumătate din SUA a venit la CDMX pentru a capta această dovadă biologică #Nazca cu trei ouă de reproducere, bazată pe 13 mărturii științifice în fața Congresului Mexicului. Nu face parte din lanțul evolutiv al Pământului".

Cu toate acestea, un expert a declarat că figurinele cu trei degete sunt de fapt păpuși făcute din oase de animale.

Arheologul legist Flavio Estrada, care a condus analiza, a respins convingerile conform cărora figurinele ar proveni dintr-un centru extraterestru sau ar fi de pe altă planetă, toate acestea fiind total false.

Concluzia este simplă: sunt păpuși asamblate cu oase de animale de pe această planetă, cu cleiuri sintetice moderne, prin urmare nu au fost asamblate în perioada prehispanică. Nu sunt extratereștri; nu sunt extratereștri". Procuratura nu a stabilit încă cine este proprietarul obiectelor.

Între timp, un raport al procuraturii peruane din 2017 a afirmat că așa-numitele corpuri extraterestre erau pur și simplu „păpuși fabricate recent, care au fost acoperite cu un amestec de hârtie și lipici sintetic pentru a simula prezența pielii. Ele nu sunt rămășițele unor extratereștri ancestrali pe care au încercat să le prezinte".

Oficialii au declarat doar că un cetățean mexican era destinatarul obiectelor înainte ca acestea să fie confiscate de către agenții vamali în octombrie.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31