fbpx
 
O româncă ce a terorizat Italia, dusă cu poliția la aeroport și expulzată. Este incredibil ce a putut să facă

O româncă ce a terorizat Italia, dusă cu poliția la aeroport și expulzată. Este incredibil ce a putut să facă


O tânără din România a fost dusă cu poliția la aeroport și expulzată după ce a terorizat pur și simplu un primar din Italia. Autoritățile au întocmit o listă impresionantă de infracțiuni comise de româncă, precum furturi și vandalism.

O tânără de 29 de ani din România, cu o listă de-a dreptul șocantă de infracțiuni comise în provincia Padova, a fost expulzată vineri din Italia din motive de periculozitate socială, scrie Rotalianul.

Românca l-a terorizat pe primarul Marco Schiesaro din Cadoneghe din motive banale, susțin autoritățile italiene, potrivit cărora femeia l-a amenințat cu moartea de mai multe ori pe edil.

Tânăra a mers până acolo încât a scris pe pereții primăriei amenințări cu moartea la adresa lui. Românca are acum interdicție de a mai intra în Italia pentru o perioadă de 5 ani.

Printre faptele recente comise de româncă se numără incendierea coșurilor de gunoi din holul bibliotecii din Cadoneghe, dar lista infracțiunilor comise de tânără în Italia este de-a dreptul șocantă: furturi, tentativă de extorcare, amenințări, invadarea proprietăților, conducere sub influența alcoolului și incendierea mobilierului urban și a unor obiecte în spații publice, care au culminat cu incidente recente de vandalism și rezistență față de forțele de ordine.

Românca a fost prima oară cercetată pentru furt agravat în 2014, iar de atunci problemele ei cu legea s-au multiplicat, incluzând posesia de substanțe interzise, amenințări, distrugeri și alte infracțiuni ce au dus la multiple intervenții ale autorităților.

În 2020, după ce a fost eliberată din închisoare, a fost din nou cercetată pentru furt agravat, iar în 2022 pentru amenințări, hărțuire și distrugere într-un local public. La începutul anului 2023, a fost avertizată oficial cu privire la periculozitatea sa.

Recent, a fost implicată în mai multe incidente, inclusiv deteriorarea mobilierului unui bar și incendierea cutiilor poștale ale familiei sale, precum și provocarea de daune semnificative într-o bibliotecă prin incendierea unui coș de gunoi, afectând sistemul electric al clădirii.

În cele din urmă, a fost arestată după ce a incendiat un coș de gunoi într-un supermarket și a opus rezistență în fața ofițerilor de poliție.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31