fbpx
 
De ce vine Burlacu la Iași: Stoican îi face loc în echipă iubitului fiicei sale superbe

De ce vine Burlacu la Iași: Stoican îi face loc în echipă iubitului fiicei sale superbe


Lorena e handbalistă la CSM Craiova și are o relație de 7 luni cu Burlacu, transferat acum de echipa ieșeană. Surse din mediul echipei ieșene spun că tânărul avea probleme cu viața extrasportivă, iar Flavius Stoican, „tata socru”, vrea să-l disciplineze la Iași.

Venirea atacantului Andrei Burlacu, de la CSU Craiova, sub formă de împrumut până în vară, s-a făcut la cererea expresă a antrenorului Flavius Stoican.

„Ginerică“, așa cum i se spune jucătorului în vârstă de 21 de ani, născut în Botoșani, este într-o relație de mai bine de jumătate de an cu Lorena Beatrice Stoican, fiica antrenorului de la Politehnica Iași. Cei doi s-au cunoscut la Craiova, acolo unde fiica lui Flavius Stoican, în vârstă de 20 de ani, este handbalistă la formația SCM Craiova.

În echipa Craiovei, fiica lui Stoican nu a prins prea multe meciuri în acest sezon și ar putea părăsi gruparea olteană în această iarnă.

Lorena Stoican și „ginerică” Andrei Burlacu au postat mai multe fotografii pe rețelele sociale, imediat după ce s-au cunoscut

Antrenorul ieșean și Andrei Burlacu se cunosc de ceva vreme și tehnicianul ar fi insistat pe lângă oficialii grupării ieșene să-l aducă în Copou, pentru a-i da ocazia să joace mai multe meciuri în Liga I, jucătorul oltenilor prinzând doar șase meciuri ca titular în actuala ediție de campionat în echipa pregătită de Mangia.

Evoluţiile bune la Iaşi, i-ar putea aduce lui Burlacu un loc în lotul naţionalei de tineret pentru Euro 2019.

 

Dorit expres de Stoican

Antrenorul formației ieșene susține că și l-a dorit foarte mult pe Burlacu la Iași.

„Este unul dintre cei mai buni tineri jucători la ora actuală în România și mi l-am dorit la echipă. Cei de la Craiova mi-au spus că nu a prins mai multe minute pentru că este pe același post cu Mitriță. Eu îmi doresc să ajute cât mai mult Iașul în partidele pe care le mai avem de jucat“, precizează Stoican.

Legat de relația cu fiica, Stoican consideră că s-au spus multe „răutăți“ și că l-a adus pe Burlacu pentru valoare lui fotbalistică.

„Ce legătură are faptul că Lorena e la Craiova și el vine la Iași? S-au spus multe răutăți legat de mine și de ei. El e fotbalist și își vede de cariera lui. Eu când eram fotbalist stăteam numai lângă prietenă sau lângă soție? Nu, am mers și am jucat acolo unde am fost dorit“, explică antrenorul ieșenilor.

 

Îi plac fotbaliștii

În perioada în care Flavius Stoican era antrenorul lui FC Dinamo Bucureşti, Lorena a fost surprinsă de mai multe ori în anturajul lui Dorin Rotariu. Cei doi au locuit în acelaşi complex rezidenţial care este deţinut de finanţatorul lui Dinamo Bucureşti.

De la finele lui 2016, Lorena a început o relație cu Valentin Gheorghe, fundașul formației Astra Giurgiu. Relația celor doi a ținut mai bine de un an, cei doi cunoscându-se când fiica lui Stoican era legitimată la CSM București.

Ulterior, Lorena s-a transferat la Craiova, iar relația celor doi a fost mai mult una la distanță, el locuind în Ploiești. Asta nu a impiedicat-o pe Lorena să vină la meciurile lui Valentin Gheorghe ori de câte ori a avut ocazia.

În vara anului trecut, Lorena și Valentin s-au despărțit, iar pe fir a intrat Andrei Burlacu, actualul prieten al fiicei lui Stoican.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31