fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 26 Septembrie 2017

Ioan Beşa, tânărul care l-a ucis cu peste 40 de lovituri de cuţit pe poliţistul Sorin Vezeteu, în Gara Burdujeni, a fost găsit mort, aseară, în celula în care era închis în Penitenciarul Botoşani. Din primele informaţii, Beşa a fost găsit spânzurat la rondul de seară, în celula în care se afla singur. Decesul s-ar fi produs în jurul orei 19.30, informează Monitorul de Suceava.

 


Publicat in Moldova
Noile imagini ale aisbergului A-68 arată că în ultimele săptămâni s-ar îndepărta de Antarctica.

 

Aisbergul gigantic A-68, care s-a desprins acum două luni din banchiza Larsen C - una dintre cele mai mari banchize ale Antarcticii -, se îndepărtează de continentul alb şi pluteşte deja în derivă în Marea Weddell. Unii experţi semnalează, bazându-se pe cele mai recente imagini prin satelit, că distanţa actuală dintre aisberg şi continent, în comparaţie cu cea din ultimele două săptămâni ale lunii august, a crescut de la 35 kilometri la 75 kilometri.

 


Publicat in Naturism
Ministrul Mediului a reluat laitmotivul „ursului care mănâncă omul" şi a anunţ că statul a făcut şi face demersuri să inventarieze şi cipeze urşii din România şi să expedieze peste graniţă o parte dintre ei.

 

Ministerul Mediului a găsit o soluţie pentru rezolvarea problemei urşilor, care iată, par a fi prea mulţi pentru puţinul habitat care le-a fost lăsat. Soluţia nu constă în împăduriri sau în crearea de rezervaţii, ci în... exportarea patrupedelor. Astfel, ambasadorii români au fost rugaţi să se intereseze dacă ţările în care îşi desfăşoară activitatea au rezervaţii care pot primi urşi din România.

 


Publicat in Naturism
Un avocat din Baroul Timiș a fost reținut de procurorii anticorupție pentru trafic de influență. Procurorii au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale în cazul avocatului Cosmin Panduru, acuzat că în cursul anului 2017 a cerut în timpul unui proces civil suma de 2.000 de euro.

 


Publicat in Justitie
Declaraţiile ministrului PSD al Justiţiei, Tudorel Toader, pe tema anchetei procurorilor DNA în dosarul Belina nu au fost văzute cu ochi buni de preşedintele Klaus Iohannis.

 

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a confundat poziţia sa de acum cu poziţia de profesor universitar sau rector pe care a avut-o înainte, a opinat marţi, la Palatul Cotroceni, preşedintele Klaus Iohannis.

 


Publicat in Presedintie
Insecte ucigaşe au adus panică într-o comunitate din judeţul Dolj după ce un bărbat a murit înţepat de o viespe de pădure. Este al doilea sătean din acea comună care moare după o asemenea înţepătură.

 


Publicat in Social
Ar trebui să devină normalitate ca persoanele cu probleme penale să nu fie în conducerea statului sau în Guvern, a atras atenţia preşedintele Klaus Iohannis, exprimându-şi dezamăgirea că PSD „nu a înţeles nimic" din repetatele sale apeluri în acest sens.

 

Vicepremierul Sevil Shhaideh şi ministrul Rovana Plumb, ambele vizate de procurorii DNA în dosarul Belina, ar fi trebuit să demisioneze sau să fie retrase din funcţie, a declarat marţi seară, la Palatul Cotroceni, preşedintele Klaus Iohannis.

 


Publicat in Presedintie
Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Vrancea şi Galaţi, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au efectuat 20 de percheziţii în Focşani, Tecuci şi Galaţi pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de risc, se arată într-un comunicat de presă transmis marţi de Inspectoratul General al Poliţiei Române.
 

Publicat in Moldova
Profitând de faptul că astăzi, la Pașcani, a avut loc o nouă ședință ordinară a plenului Consiliului Județean, Maricel Popa a verificat în cursul dimineții situația lucrării de modernizare a drumului județean Gura Bădiliței-Crivești-Vânători.

 


Publicat in Administratie Locala
Consilierii județeni au aprobat astăzi alocarea sumei de 125.000 lei reprezentând sume defalcate din cote de TVA pentru modernizarea a 7.2 km de drum între Erbiceni și Focuri.

 


Publicat in Administratie Locala
Pagina 1 din 5