fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 26 Decembrie 2019

Deținutul ucis de Crăciun în Penitenciarul Giurgiu este un criminal care în trecut a omorât o studentă, apoi i-a tranșat cadavrul și l-a aruncat în mai multe locuri din Capitală. Alexandru Rădulescu a acționat în urmă cu 21 de ani la fel ca Gheorghe Dincă: el i-a propus studentei Elena Nedelea să întrețină relații sexuale cu el și a lovit-o mortal în momentul în care fata l-a refuzat, scrie România TV.

Publicat in Justitie
Grav accident la Dealu Negru în apropiere de Râmnicu Vâlcea. Două persoane au murit și două au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit frontal. Într-una din mașini se afla și fostul ministru al Finanțelor în Guvernul Ponta, Daniel Chițoiu.

Publicat in Social
Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a prezentat, într-o postare pe Facebook, un bilanţ al accidentelor din ultimele 48 de ore. Astfel, bilanţul negru cuprinde 44 de accidente, soldate cu 19 persoane decedate şi 33 grav rănite.

Publicat in Social
Ultimele zile din 2019 vor fi cu adevărat unele de iarnă, se arată în prognoza meteo emisă de ANM. Un front de aer rece va ajunge în sud-estul Europei, iar în paralel unul de aer cald, neobișnuit pentru această perioadă, va afecta jumătatea vestică a continentului.

Publicat in Vremea
Scriitorul Ari Behn, fostul soţ al prinţesei norvegiene Martha Louise, s-a sinucis, au anunţat miercuri palatul regal şi familia acestuia, informează BBC.

Publicat in Eveniment
13 persoane din București au avut tentative de sinucidere în ziua de Crăciun, a anunțat, joi, managerul Serviciului de Ambulanță Bucureti Ilfov, Alis Grasu.

Publicat in Sanatate
Un bărbat de 23 de ani a ajuns în noaptea de miercuri spre joi în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat în zona gâtului, în timpul unui conflict izbucnit între două grupuri de tineri în fața unei discoteci din Botoșani. Opt persoane au fost duse la audieri.

Publicat in Moldova
Un bărbat din judeţul Neamţ are, începând de miercuri, patru rinichi, după ce medicii de la Spitalul "Dr. C. I. Parhon" din Iaşi au efectuat, în premieră pentru unitatea medicală, un transplant renal, în prima zi de Crăciun.

Publicat in Sanatate
Deputatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Alla Pilipețcaia a avut un discurs în limba rusă în fața locuitorilor din Soroca. La final, ea a încercat să le ureze în limba română oamenilor „Crăciun Fericit”, însă a inversat literele și a spus „Fericiun Crăcit”, relatează unimedia.info, citată de Mediafax.

Publicat in Moldova
Un bărbat de 40 de ani a murit, în prima zi de Crăciun, după ce şi-a băgat în gură o petardă aprinsă.

Publicat in Sanatate

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31