fbpx
 
Facebook / Ciprian Gavriliță Facebook / Ciprian Gavriliță

Un hușean a scos butoiașul de vin în fața casei să cinstească pe toată lumea, de bucurie că i s-a deszăpezit strada (VIDEO)


Un bărbat din Huși a scos butoiașul de vin în fața casei și a anunțat că cinstește pe toată lumea, de bucurie că i-a fost deszăpezită strada. „Hai că-i bine la Huși!”, a spus simpaticul vasluian, într-un live pe Facebook.  

Un bărbat din Huși a scos butoiașul de vin și mai multe beri în fața casei, după care și-a anunțat toți vecinii și prietenii, pe un fond de muzică populară de petrecere, că le face cu drag la toți cinste, de bucurie că primăria i-a deszăpezit strada, scrie Vremea Nouă.

Bucurie mare! A venit de la primărie deszăpezirea și pe strada mea, la jumate de oră după live-ul de azi dimineață.

Pentru toți prietenii și vecinii mei, veniți și vă ofer un ghiurghiuliu! O bere și vin, cu plăcere. M-am gândit să scot butoiul, să-l beau cu toți vecinii de pe stradă. Hai că-i bine la Huși!”, a spus simpaticul vasluian într-un live care a devenit viral.

Bucuria tânărului vine în contextul în care Vaslui este unul dintre cele mai afectate județe din țară de episodul de iarnă grea care a lovit zilele acestea România.

Numeroase mașini au rămas blocate în nămeți, o gravidă a fost nevoită să nască acasă, iar o alta a trebuit să aștepte mai bine de 4 ore până când ambulanța să poată ajunge la ea, din cauza viscolului.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: