fbpx
 
Anchetă internă la IPJ Vaslui, după ce doi polițiști au fost surprinși într-un restaurant cu sticlele de bere pe masă Fofo: vremeanoua.ro

Anchetă internă la IPJ Vaslui, după ce doi polițiști au fost surprinși într-un restaurant cu sticlele de bere pe masă


Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui a declanşat o anchetă internă, după ce în presă au apărut câteva fotografii în care doi poliţişti, îmbrăcaţi în uniformă, apar într-un restaurat cu câte o bere în faţă.

 

„A fost sesizată conducerea Inspectoratului care a dispus poliţiştilor de la Control Intern efectuarea de verificări pentru a se stabili situaţia de fapt”, au precizat reprezentanţii Biroului de Presă al IPJ Vaslui.

 

Cei doi poliţişti care apar în fotografie activează la posturi de poliţie rurale din zona Bârladului iar iamginile în care au fost surprinşi cu sticlele de bere în faţă au fost surprinse la un restaurnat de la Popasul Stâna Costeşti din judeţul Vaslui.

 

Poliţiştii au declarat superiorilor că nu se aflau în timpul programului în momentul în care au fost fotografiaţi, iar berea consumată ar fi fost fără alcool. În plus, ei au susţinut că s-ar fi deplasat la respectivul restaurant, situat pe DE 581, cu maşina personală a unuia dintre agenţi şi nu cu cea de serviciu.

 

(Sursa: adevarul.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31